"Enter"a basıp içeriğe geçin

Gaziantep terlik ayakkabı ve imalat sanayi alanında uzmanlaşmış yan sanayi çalışmaları yerinde incelendi

Gaziantep Vali Yardımcısı Anıl Alkal, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkan Yardımcısı, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Özbulat ve Girişimciler Heyeti üyeleri ayakkabı konusunda uzmanlaşmış sanayi bölgesini ziyaret etti.

Gaziantep’te devam eden altyapı çalışmaları ve organize yan sanayinin ihtisas sanayi bölgesi hakkında bilgi alan heyet, Standardizasyon Teşkilatı’nın ev sahipliğinde Girişimciler Komitesi toplantısını gerçekleştirdi.

OSB Başkanı Ali Özbulat, bölgedeki son durumla ilgili yaptığı açıklamada, her geçen gün ilerleme kaydetmeye devam ettiklerini, burada hem Gaziantep hem de bölge için önemli kazanımlar sağlayacak bir ayakkabı üretim üssü inşa edildiğini söyledi. .

Osbulat, bölgede sosyal güçlendirme alanlarını belirlediklerini belirterek, “Organize Sanayi Bölgemizi aktif hale getirmek ve planlarımız doğrultusunda en kısa sürede yatırımcılarımıza sunmak için çalışmalarımız devam ediyor. Gaziantep Sanayi Odası’nda mevcut durumu analiz etmek ve yönlendirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz Girişimciler Komitesi toplantısında üyelerimizle imar planları ve önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Organize Sanayi Bölgemizin verimli çalışabilmesi için yeni çalışmalar… Daha sonra Gaziantep Vali Yardımcısı Sayın Anıl Alkal ve Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adnan Onverde ile çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterdiği ilgi ve misafirperverlik için teşekkür ederim.”

Özbulat, “Geçenlerde Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkan Yardımcısı Sayın Zenil Kılınç, Proje Yönetim Birimi Başkanı Sayın Mahmud Salim Borgali ve heyetlerini ICO’muzda ağırladık. Bilgi verdiğimiz değerli misafirlerimizi ağırladık. Bölgedeki son gelişmeler ve OSB’nin sektöre katkıları, ayakkabı, yüksek katma değerli üretim, markalar, ihracat, istihdam, ilgi ile çalışmalarımız. Ziyaretleri, ilgileri ve destekleri bizi çok mutlu etti.Daha önce de açıkladığımız gibi yeşil dönüşüm sürecinin fırsatlarından yararlanarak Endüstri Parkımızı önemli bir çekim merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. ve dijital çağın gerekliliklerini değerlendirmek.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir