"Enter"a basıp içeriğe geçin

GAIB Ekim ayı eğitim takvimini açıkladı

Üyelerine ücretsiz eğitim hizmetiyle her ay daha fazla faydalı içerik sunan Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Ekim ayı eğitim takvimini kamuoyuyla paylaştı.

GAİB Baş Koordinatörü Ahmet Fikret Kılıçi, elektronik kanallar üzerinden yürütülen eğitimlerle ilgili şunları söyledi: “Ekim 2022 eğitim takvimimize tatbikatların da dahil olmasıyla birlikte iş hayatını kolaylaştıracak ve yönlendirecek içerikleri katılımcılarla buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. her zaman devam ediyor Eğitimlerimiz mekan ve zaman ayrımını ortadan kaldırarak katılımcılara faydalı olmayı hedefliyor.İş hayatında kendini geliştirmek isteyen herkesi değerli eğitmenlerimizin geniş bilgi birikiminden yararlanacağımız egzersizlere davet ediyoruz.”

“Kursiyerlerimizin e-ihracat maceraları başladı”

Eylül ayında düzenledikleri tatbikatlara değinen Keleci, “Eylül ayında sendikalarımız tarafından on iki farklı konuda düzenlenen webinarlarımıza toplam 4.148 kişi katıldı. Eylül ayında verdiğimiz tatbikatlara ilişkin geri dönüşlerden çok memnunuz. eğitim Gazi’nin sınırlarını aşıyor.Gaziantep, katıldığımız her milli komitede bile eğitimimiz hakkında güzel yorumlar duyuyoruz ve daha motive oluyoruz.Her zaman daha iyi içerik ve daha kaliteli işlerin peşindeyiz.Küçülen Dünya adlı panelde gördük. Son zamanlarda katıldığımız Türkiye Teknoloji Buluşmaları çerçevesinde “Elektronik İhracat ile Elektronik İhracat”, kursiyerlerimizin e-ihracat eğitimimize katılanlar artık kendi işlerini yapıyor ve dünyaya açılıyorlar.. Kendi adıma çok mutluyum. ve çalışkan arkadaşlarım adına bunun getirdiği gurur ve insan hayatını olumlu yönde şekillendiren bir kuruluş olmamızdan dolayı. Eylül eğitimlerimizle duygulandırın.

Ekim ayında takvime eklenen tatbikatlara da değinen Keleci, “Ekim ayında yine harika konularımız ile ihracatçılarımıza ve katılımcılarımıza değerli içerikler sunacağız. Depo ve envanter yönetimi gibi güncel konuları işleyeceğiz, ihracat ve dokümantasyon uygulamaları, iş hayatında pozitif psikoloji, Canva ile iş hayatında fark yaratma, ihracat stratejisi geliştirme, KOBİ’ler için finansal yönetim, Avrasya Gümrük Birliği, Ukrayna’ya ihracatta kullanılan belgeler. Elektronik ihracatta gelişmek isteyenler katılsın; Amazon.com’da soru-cevap ile teknoloji satsın, Endüstri 4.0 çağında girişimci olmak ve hem e-ihracatta hem de geleneksel ihracatta en önemli konu olan lojistiği yönetmek istiyorum. Gerektiğinde tekrar tekrar dinleyerek Youtube’dan yararlanmaları gerektiğini hatırlatmak için ayrıca Ticaret Bakanlığımızın da desteğiyle Ekim ayında iki günlük dış ticaret bilgilendirme webinarları düzenleyeceğiz. Tüm egzersizlerimize dijital katılım. QR kod ile doğrulanabilen bu belge ile katılımcılarımız özgeçmişlerini zenginleştirebilirler. Şimdiden tüm içeriğin yeni eğitim ayında katılımcılarımıza fayda sağlamasını diliyorum. “

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir