"Enter"a basıp içeriğe geçin

FETÖ’nün sözde Milli Eğitim Sorumlusu Edirne’de tutuklandı

Fethullah Terör Örgütü’nün (FETÖ) İzmir Tire’de sözde Bölge Milli Eğitim Sorumlusu İsmail Atalay, yasadışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışırken güvenlik güçlerinin operasyonları sonucu tutuklandı.

Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’nde 3 FETÖ/FETÖ (PDY) mensubunun yurt dışına yasadışı yollardan giriş yaptıkları ihbarı alınırken, ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı TEM şube ekipleri düzenledikleri operasyonda şahısları gözaltına aldı.

Gözaltına alınanlardan İsmail Atalay’ın İzmir’in Tire ilçesinde sözde milli eğitim bölge amiri olduğu, Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yaptığı sırada kanun hükmünde kararname ve iddianameyle ihraç edildiği öğrenildi. hazırlandı ve tutuklama emri çıkarıldı. İsmail Atalay’ın yanında bulunan RC ve EE isimli kişilerin de terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduklarına karar verildi.

Atalay ve beraberindekiler RC ve EE Edirne F Tipi Kilitli Cezaevi’ne gönderilirken, yurt dışına kaçmalarına yardımcı olan YK ise göçmen kaçakçılığından tutuklanarak Uzunköprü Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Soruşturma, YK’nın terör örgütü FETÖ/PDY ile bağlantısı olup olmadığının belirlenmesi için genişletildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir