"Enter"a basıp içeriğe geçin

Felipe Mateus: “Maça uyum sağlayamadık”

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Giresunspor ile berabere kalan C. Alanyaspor Teknik Direktörü Felipe Matthews, “Şapkamızı takıp gerekli analizleri yaptıktan sonra düzeltmemiz gereken noktalara odaklanacağız” dedi.

Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Giresunspor’u konuk etti. Karşılaşmanın dördüncü dakikasında kalan 10 oyuncuyla rakibiyle 1-1 berabere kalan Alanyaspor’un teknik direktörü maçın sonunda açıklamalarda bulundu. Felipe Sanchez Mateos, ilk dakikadan son dakikaya kadar maçta farklı dinamiklerin varlığını dile getirerek, rakibin yokluğunun maçın akışını farklı yerlere sürüklediğini söyledi. Sıcak havalardan şikayet eden Mateus, “Birçok farklı noktaya dokunmak istiyorum. 2 Ekim 14.30’da Alanya’da 35-36 derecede bir futbol maçı oynadık. Rakip için de bizim için de zordu. Gerçekten çok zordu. Bugün sıcak.Su molaları, kırmızı kartlar ve VAR kontrolü derken maça uyum sağlayabiliyoruz.Rakibimizin sahasında kalan 10 oyuncu ile rakibimize karşı maçı yıkamadık.Maçı tam olarak hissettiğimizi söyleyemeyiz. İkinci yarıda kazandığımız maçın devamında tabii ki beraberliği aldık Sonra birçok durum bulduk onları değerlendirebilseydik şimdi tamamen farklı konuşuyor olurduk.”

Takım olarak durumun iyi olmadığını söyleyen Mateus, “Oyuncu değişiklikleriyle oyuna müdahale etmeye çalıştık ama bu hava şartlarında bir yere kadar oldu. Çok iyi bir yolda olduğumuz söylenemez. Şapkayı üzerimize attıktan ve gerekli analizi yaptıktan sonra, neyi düzeltmemiz gerektiğine ve nasıl düzelteceğimize odaklanacağız.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir