"Enter"a basıp içeriğe geçin

Fatih’teki hırsız, evine giren öğretmeni dehşete düşürdü

İstanbul Fatih’te bir eve pencereye tırmanarak giren hırsız, cep telefonu ve bir miktar parayı çaldıktan sonra 29 yaşındaki öğretmenin boğazından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan yaralı kadının hayati tehlikesi bulunmazken, polis ekipleri zanlıyı çimdikleyerek gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Kaza, 29 Eylül’de Fatih Aksaray ilçesinde saat 05:00 sıralarında meydana geldi. 29 yaşındaki öğretmen Bushra Ye’nin iki katlı bir binanın zemin katında tek başına yaşadığı iddia ediliyor. Sabah saatlerinde şüpheli genç öğretmenin dairesinin penceresini açarak içeri girdi. Şüphelinin eve girdiğini anlayan genç öğretmen uykusundan uyandı. Masanın üzerindeki bıçağı alan zanlı genç öğretmene vurdu.

Bıçağı boğazına daya

Evden bir miktar para çalan zanlı, genç kadının cep telefonunu alarak şifresini istedi. Kadın şifreyi söylemek istemeyince elindeki bıçağı boynuna dayadı. Cep telefonu şifresini öğrenen zanlı, kadını boğazından bıçakladı. Yaralı kadın apartman sakinlerine sesini duyurmaya çalışırken, zanlı hızla olay yerinden kaçtı. Mağdur tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Polis pes etmedi

Olayın ardından El-Fateh Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş ekipleri harekete geçti. Cadde etrafındaki güvenlik kameraları tek tek incelenerek kazanın meydana geldiği evde incelemeler yapıldı. Polis ekipleri, detaylı incelemenin ardından zanlının kimliğini belirledi.

Şüpheliyi mahkemeye gönderin

Fırat b. El Fetih’te bir internet kafede bulunan polis ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Anlaşılan Fırat b. Daha önce birçok suç kaydetti. Zanlının karakoldaki sorgusu sırasında cep telefonunu bir sokak satıcısına sattığı öğrenildi. Ekipler, telefonu satan ve arabası olan bir kişiyi gözaltına alarak gözaltına aldı. Şüpheli Fırat b. El Fetih’teki Asayiş Şubesi’nde işlemleri tamamlanan , adli makamlara sevk edildi.

“Onu katletti ve başka bir yerde kendini yaraladı.”

Mahalle dükkân sahibi olayı anlatırken, “Sabah bir kaza oldu. Orada öğretmenlik yapan bir kızımız var. O evde yatarken o adam bahçeden içeri giriyor. Pencereyi kırıyor ve içeri giriyor. O hanımla tartışıyor. Öğretmen hanımı bıçaklıyor. Boynunu kesip kendini de kesiyor.” Başka bir yerde. O da zaman zaman boğuşuyor, kız kaçmak zorunda kalıyor. O sırada bağırdı: “Var. Hırsız.” Kadın çığlık atınca pencereden kaçtı ve gitti. Ardından polisler geldi. Bayan hastaneye kaldırıldı. Bunu yapan tutuklandı. Umarım ona gerekli cevabı verirler.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir