"Enter"a basıp içeriğe geçin

Erden Timur: Yeniden Avrupa şampiyonu olacağız

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Erden Timur, “5 yıllık plan yaptık. Yeniden Avrupa şampiyonu olacağımızı söyledik” dedi. Timur, eski futbolcuları Arda Turan için jübile maçı düzenlemeyi düşündüklerini söyledi.

Galatsaray Sporif AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Temur, gündeme ilişkin kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Kulüplerin asıl amacının ülkeyi kalkındırmak olduğunu söyleyen Timur, “Önce ülkesi sonra dünya için bir şeyler yapmak. Başarı olursa başarı olmadığında verim olmaz. Başarı olmadığında da başarı olmaz. gerçek aşk havası yok 3.5 ayda olanlar Herkes izliyor mesela eski başkanlarımız Adnan Polat Florya’ya geldi adanın açılışını yaptılar Burak Elmas geldi Burak Elmas geldi açık olmak lazım kimse kimseyi yargılamasın herkes iyi niyetle bir şeyler yapmaya çalışıyor geçmiş ve gelecek adına aşk iklimi sadece galatasaray’ın değil galatasaray’ın da var ”

Marcao bize ciddi para kazandırdı.

Türkiye’ye geldiklerinde dünya yıldızlarını ön plana çıkarmaktan söz eden Erden Timur, “Ben zirveye çıktım. Ancak basketbolda olduğu gibi bu bir takım işi. Birçok kişinin katkısı oldu. Herkese teşekkür ediyorum. , özellikle patronum Tüm üyeler sonra hocamız Okan Gerçekten gerçekten yaptım gece gündüz emek verdi oyuncuları izle grup çalışması oldu Florya’dan 3 veya 4’ten önce çıkamazsın bazen o bizi getirir çay inşallah hak ettiklerini verirler Uğur Yıldız çok önemli bir iş çıkarmış Fatih Hoca 2 ayda herşey yapıldı herkes geceye kadar çalıştı sosyal medya ekibi için çok iyi çektiler marcao gitti , bize çok para kazandırdı. Önceki yönetimlere teşekkür ediyorum” dedi.

Dönüşümde ikna süreci

Timur, transferleri ikna etme sürecinde ekip olarak zorlandıklarını belirterek, “Giden herkese tek tek teşekkür ediyorum. Alpaslan Dikman’ın çok güzel bir sözü var. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz. O yüzden bu süreç çok iyi geçti. ekip çalışması ve birçok insan buna çok çaba harcıyor.” Seçimle birlikte dört ay boyunca, sabah 4’ten önce uyumamız çok nadirdir. Tüm takım olarak oyuncuları etkilemek için mücadele ettik. Sadece para. İnsanlar kendilerini onların yerine koyduğunda ‘kusursuz oyunculara ihtiyacımız var’ dedik. Geleceği de planladık. Ortalama büyük kulüplerden teklif almak zorunda kaldı. Kazanan bir karakter olacak (kazanan), turnuvayı isteyen oyuncu olacak, paralı oyuncuya öncelik verilmeyecek. Şimdiye kadar Türk liginde maaşı genellikle iki buçuk katına çıktı, sözleşmeleri dört yıllığına verildi ve dört oyuncumuz bir oyuncu için 140.000€’dan az ödeme yaptı.

‘Yeniden Avrupa şampiyonu olacağız’

Sarı-kırmızılı takımın yaş ortalamasının geçen yıla göre iki yıl daha az olduğunu belirten Erden Timur, “Kendisini kanıtlamış ve elit takımlardan teklif almış iki oyuncu var. 23-24-25 yaşlarında ise rakamlar değişiyor. eski planı anlattık bence dürüstlük ve kararlılıkla zorlayıcı mantıklılık çok önemli ama bir akıl beş beyni ikna etmeye çalışınca bir kalp bin kalp atıyor 5 yıllık plan yaptık Yine Avrupa şampiyonu. Akademi organizasyonundan yararlandık ve dünya çapındaki futbolcularla bir şeyler yaptık.” Finansmanı da anlattık. Uzun bir zaman aldı. Biz esnemedik. Dediğimiz gibi, bizim için boşunaydı. Karakter oyuncuları. Sadece kazananlar değil. Uluslararası bir firma ile 15 sayfadan 16 sayfaya kadar karakter analizi yaptık. Çok önemli şahsiyetleri getirdik.”

“Arda Turan’ın yıldönümünü kutlamayı düşünüyoruz”

Geçtiğimiz günlerde futbolu bıraktığını açıklayan Arda Turan için jübile maçı planladıklarını doğrulayan Erden Temur, “Arda Turan büyük bir Galatasaray taraftarı. Galatasaray taraftarı her zaman sahip çıkmalı. En yerel futbol kariyeri o. Bir futbolcu ve biz gurur duymalıyız.Altyapımızın bir parçası olduğu için..Barcelona..Atletico Madrid gibi kulüplerde oynadı ve Avrupa finallerinde forma giydi Fatih Terim futbolun en başarılı oyuncusu..Arda Turan en başarılısı. Larda’nın jübilesini inceliyoruz. Jübile değil Galata Saray’a hizmet eden diğer oyuncularımız için de aynısını yapıyoruz.” Bir düşünün. Hiçbir şey için asla geç değildir. Başka bir şey düşünüyoruz. Bizler Okan hoca olarak bu konulara çok önem ve değer veriyoruz.”

transfer açıklaması

“Gelecek yıl için geçiş stratejinizi geliştirdiniz mi?” Erden Timur, yöneltilen soruya yanıt olarak, “Dört oyuncumuzun sözleşmesi bir yıllık. Hatta maaşı yüksek. Oliveira’nın sözleşmesi dört yıl. Porto’daki sözleşmesi de dört yıl. Maaşlar düştü. Bonuslar çok büyük.Çeşitli.Çok küçük sayılar.20 – 25 maç uzatmalar hariç ilk 11 dakika 45 dakikayı koyduk ve amaç bir yıllık plan koyduğumuz oyuncu için gönül rahatlığı istedik. gelecek yıl Her oyuncu, yaşı ne olursa olsun, dört ve beş yıllık sözleşmeler ister.Oyuncunun ne kadar istediğini gösteren bir yıllık sözleşme.Önümüzdeki yıl için çok önemli planlar yapıyoruz.Detay veremem.Şu anki gibi. rakiplerimiz 5-6-7-8 ayımız var.Farklı stratejilerimiz var.Scutting konusunda farklı bir yapı oluşturacağız.Değişiklikler olacak 7.Farklı sahadan ayrılıyoruz.Oyuncu analizi ve takip kısmı farklı bir şekilde çalışacak.Yazılım ile izlenecek.Bütün bunlar seneye ralliyi geliştirmek için olacak.Galata yalıyı sadece kendisine değil, satın alacak ve kiralayacak oyunculara da alacak. Bizimle büyüyen oyuncu, “Bunu göndermek için kapsamlı bir planımız var” yanıtını verdi. diğer kulüplere.

TFF ve hakem açıklaması

“TFF’ye ve yönetim kurullarına bir uyarı olacak mı?” Erden Timur, sorulan soruya şu cevabı verdi:

“Sert bir ifade ne kadar faydalı. Sempati şart. Bence burada sahtekarlık var. Karar vericiyle yüz yüze bakarsınız sonra eleştirirsiniz. Orada konuşurken eleştirin, orada gösterdiniz ya da göstermediniz, dışarı çıkıp kükredim. Kendini o kişinin yerine koy. Ben ona diyorum ki: “Taraftarlarına bir mesaj gönderiyor.’ İşine sahtekâr bir görüntü veriyorsun. Bütün maçları analiz et ve bunu karşı tarafa anlat demiştik. bunu verilerle yapmalısın her organizasyonda bir yapılanma vardır medyaya baktığında az sayıda galatasaraylılar var samimiyetinden şüpheliyim bağırdım seslendim kitleler der ki ‘Galatasaray’ın hakkını çok iyi savundun’ ama bence bu kendini kanıtlamak için değil bir yerde kanıtlamak için.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir