"Enter"a basıp içeriğe geçin

Elon Musk’ın Twitter’ın satın alımını yeniden teklif ettiği iddia edildi

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın sosyal medya platformu Twitter’dan ayrılma kararını değiştirdiği ve tekrar Twitter’ı satın almak için teklifte bulunduğu iddia edildi. Söz konusu iddianın ardından Twitter hisselerinin alım satımı durduruldu.

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’ın sosyal medya platformu Twitter’ı yeniden denediği iddia edildi. Bloomberg’de yer alan haberde, Elon Musk’ın bugün Twitter’a bir mektup gönderdiği ve Twitter’ı orijinal işlem fiyatı olan 44 milyar dolar karşılığında toplam hisse başına 54,20 dolar karşılığında satın almayı teklif ettiği bildirildi. Twitter hisseleri, platformun satın alma anlaşmasına devam etme teklifinde yüzde 13 yükseldi ve Musk’ın anlaşmadan çekilme kararını tersine çevirirken, Twitter hisselerinin ticareti daha sonra durduruldu.

Daha önce Musk, sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolarlık bir anlaşmayla satın almaya çalıştı. Duyurudan birkaç hafta sonra Twitter, platformdaki bot sayısının Twitter’ın iddia ettiğinden daha fazla olduğu endişesini öne sürerek anlaşmadan vazgeçen Musk’a anlaşmayı geri çekmek için dava açtı. Twitter’ın suçlamaları reddedip Musk’a dava açmasının ardından, davanın Musk ile Twitter arasında 17 Ekim’de yapılmasına karar verildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir