"Enter"a basıp içeriğe geçin

Elektrikli otomobil akü merkezine 60 milyon dolarlık yatırım

Castrol, Birleşik Krallık’ta bir elektrikli araç akü merkezine 60 milyon dolar yatırım yapmayı hedefliyor.

2000 yılından bu yana düzenlenen ve 19 yıldır düzenlenen Marka Konferansı, İstanbul tersanesinde başladı. Pandemi sonrası dönemde, soru sorma ve iş yapış şeklini yeniden tasarlama ihtiyacından yola çıkarak “Yeniden Şekillendirme” temasıyla yeniden kurgulanan konferans, bu yıl da katılımcılara yepyeni bir deneyim sunuyor. Konferansa birçok marka katılırken aralarında Castrol de vardı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Pazarlama Direktörü Nilay Tatlisus, “Firmamız olarak marka konferansının teması gibi değişiyoruz, giderek bir sponsorluk markasına dönüşüyoruz. bir madeni yağ markasının ötesinde Çözüm ortağı olan müşteriler ve iş ortakları ile büyümek için yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. İngiltere’deki Pangbourne Araştırma Merkezi’nde.

“Firmamız olarak yıllardır elektrikli araçlarla ilgili teknolojilerin üretiminde mühendislik çalışmaları yapmaktayız”

Sürdürülebilirliğin uzun yıllardır gündemlerinde olduğunu belirten Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Pazarlama Direktörü Nilay Tatlizus, “Karbon ayak izimizi azaltmak ve atıklardan oluşan ambalajlar gibi enerji verimli çözümlerimizle tüketicilere ve müşterilerimize çözümler sunuyoruz. Elektrikli araçlar büyük bir dönüşüm geçiriyor Şu anda dünyada sürdürülebilirlik amacına en hızlı çözümleri sunacak konular firmamız olarak teknolojilerin üretiminde mühendislik çalışmaları yapmaktayız. Yıllardır elektrikli araçlarla ilgili.Dünyadaki her üç elektrikli araçtan ikisinde ürünlerimiz var.Dünya ve insanlık için sürdürülebilirlik yolculuğunda çalışmalarımızı en üst düzeye çıkarmak için çalışmaya devam ediyoruz.Bu yılki stratejimizi belirlerken özel olarak odaklandık. sürdürülebilirlik ve elektrikli araçlar. Bu iki konuyu ayrı ayrı ele almak mümkün değil. Çünkü otomotiv endüstrisinde sürdürülebilirlik söz konusu olduğunda elektrikli araçları göz ardı edemeyiz.”

Elektrikli araç pil test merkezine ve analitik laboratuvara 60 milyon dolar yatırım yapacağız” dedi.

Enerji dönüşümüne küresel ve yerel olarak büyük ilgi duyduklarını dile getiren Tatlızouz, “Attığımız her adımda petrolün ötesinde iş elde etmeye çalışıyoruz. Yeni nesil teknolojileri hayata geçirmek ve elektrikli araçlara geçişi hızlandırmak için sektör ortaklarımızla birlikte çalışıyoruz. Elektrikli ve hibrit araçların da içten yanmalı motorlu araçlarda olduğu gibi sıvılara ve ileri teknoloji greslere ihtiyacı vardır. .İngiltere’deki Pangbourne Araştırma Merkezi’nde kurulacak elektrikli araç pil test merkezi ve analitik laboratuvara yaklaşık 60 milyon dolar yatırım yapacağız.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir