"Enter"a basıp içeriğe geçin

Ehliyetsiz sürücünün sözleri şok, sarhoş ve uyanıktı: “Düğünden geliyorum”, gardiyanlara “Yazıklar olsun” diyerek kendini savundu.

Aksari’de polis ekipleri tarafından alkollü araç kullanırken yakalanan ehliyetsiz sürücünün savunması, teslim olmasına neden oldu. Kalkıp polise solunum cihazına üflemek istemeyen sürücü sabaha kadar durup sonra alacağını söylerken, arabasını aramak isteyen korumalar, “Vay halinize” diyerek tepki gösterdi. Basın mensupları kendisine “Neden alkollü araç kullanıyorsun?” diye sorduğunda. “Düğünden geliyorum” diye cevap verdi.

Kaza, Deri Mahallesi 653. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Trafik Kontrol ve Kayıt Şube Müdürlüğü ve mahalle çarşısı korumaları, gece saatlerinde kentte güvenlik ve huzuru tatbik eden Tovaş ticari aracını ruhsatlı olarak durdurdu. plaka 68 MA. 1016, şüphelendikleri. Savcılık ile koordineli olarak yürütülen talimatta, yabancı uyruklu Joshgun A.’nın sürücüsü çıkarıldı. (41) Araçtan araç muayenesine kadar. Korumaların yaptığı aramada suç unsuruna rastlanmazken, trafik polisi sürücünün alkol testinden geçmesini istedi. Solunum cihazı verilen sürücü nefes alıyormuş gibi yaparken polise “Nefesini biraz daha üfle” dedi. alkol ölçer testi yaptırmak istemedi. Daha sonra alkol ölçeri 1.62 bromil alkol ile üfleyen sürücü dışarı çıktı. Sürücü ceza alacağını duyunca bu kez arabasını arayan gardiyanlara “Yazıklar olsun” diye cevap verdi. “Neden içip araba kullanıyorsun?” Soruyu yanıtladı: “Düğünden geliyorum.” Gazetecilere “Fotoğraf çekmeye gerek yok” diye yanıt veren sürücü, kamera merceğini eliyle kapatmak istedi. Sorgulamada ehliyeti olmadığı tespit edilen sürücüye, alkollü araç kullanmaktan 823 TL, ehliyetsiz araç kullanmaktan ise 3 bin 674 TL olmak üzere toplam 5 bin 497 TL para cezası verildi. Sürücünün otomobili bir yakınına teslim edildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir