"Enter"a basıp içeriğe geçin

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kerman’da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüştü

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kerman’da STK temsilcileri ve işadamları ile bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Arbash, Kerman’da sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamları ile bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda konuşan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı, Türkiye Diyanet Kurumu (TDV) ve sivil toplum kuruluşları tarafından verilen hizmetlerin müzakere edilmesini hedeflediklerini söyledi. STK temsilcileri ve işadamları ile yaptıkları toplantılarda topluma duyurulur.

TDV’nin iş ve hizmetlerine ilişkin konuşan Başkan Erbaş, “Türk dini kurumu 81 il ve 922 ilçeye ulaşırken yurt dışında 149 ülkeye ulaşabiliyor. TDV veya diğer kurumlar sadece insanlara yardım etmekle kalmıyor, ekmeklerini onlarla paylaşıyor. Aynı zamanda, Devletimizin ve milletimizin gücünü sunuyor.”

‘TDV ceketindeki bayrağı öpüyorlar’

Başkan Erbaş, TDV’nin dünyanın en büyük kurumlarından biri olduğunu belirterek, “Yurt dışından dönen kardeşlerimizin çektiği fotoğraflar var. TDV’nin gömleğinin göğüs kısmındaki Türk bayrağını görüyoruz ve oraya doğru koşuyoruz. bu bayrağı seven ve kabul eden insanlardır. Aslında bu, O’nun milletimize olan sevgisini ve şefkatini gösterir.”

Hak ile batılın mücadelesi kıyamete kadar devam edecektir.

Cumhurbaşkanı Erbaş, “Dünyanın en az Peygamber döneminde İslam’a ihtiyaç olduğu kadar bugün de ihtiyacı var, Allah rahmet eylesin. “

Programa ayrıca Kirman Valisi Tuncay Akoyun, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre, Hac ve Umre Genel Müdürü Remzi Birkan ve Kirman Eyaleti Başmüftü Faruk Gürbüz de katıldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir