"Enter"a basıp içeriğe geçin

Denizli protokolü ve öğrenciler, trafikte yayaların önceliğine dikkat çekti

DENİZLİ (İHA) – Protokol ve öğrencilerin katılımıyla Denizli’de “Yaya Önceliği Yaşama Saygı” etkinliği düzenlendi.

Trafikte yayaların önceliğine dikkat çekmek ve sürücülerin farkındalığını artırmak amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından “Yaya önceliği, yaşama saygı” sloganıyla planlanan farkındalık çalışması, tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de düzenlendi. .

“Yayalar Öncelikli, Hayata Saygılı” sloganıyla başlayan etkinlikle 2030 yılına kadar trafik kazalarından kaynaklanan can kayıplarını yüzde 50 azaltmayı hedefliyor. Bu kapsamda, “Önce hayat, yaya önceliği”, “Yaya güvenlik görevlisi” ve “Yayalarımız kırmızıdır” kampanyalarına “Trafikte her yıl daha iyiye gidiyoruz” sloganıyla “Yaya Önceliği Hayata Saygı” kampanyası eklendi. .” geçmiş yıllarda.

Bu kapsamda ilköğretim okulu önünde gerçekleştirilen etkinliğe Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, İl Jandarma Yardımcısı Albay İbrahim Dalgalı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Metat Tozoner, Pamukkale İlçe Emniyet Müdürü Camille Aydın, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Şemen katıldı. ilçesindeki okula Denizli’deki Pamukkale’de polisler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik boyunca Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, önceliğin yayalar olduğunu vurgulayarak, sürücüleri okul geçitlerinde daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir