"Enter"a basıp içeriğe geçin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, polis evinde şehit olan eşiyle telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’de Tesei Polisifi’ye düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Sedat Cezer’in eşi Meden Cizir ile cep telefonuyla görüşerek taziyelerini iletti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkan Yardımcısı Güldi Sarıoğlu, AKP Bölge Başkanı Cesim Ercik ile birlikte 26 Eylül gecesi Tessy polis evine hain terör saldırısında yaralanan Polis Memuru Abdulkadir Öztürk’ü (49 yaşındaki) ziyaret etti, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde. nerede tedavi gördü. Sarıroğlu daha sonra aynı saldırıda şehit olan polis memuru Sedat Cizir’in ailesini arkadaşlarıyla birlikte ziyaret ederek taziyelerini iletti. Daha sonra Sarıoğlu’nun cep telefonuyla aradığı Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehid Medin Cizir’in eşiyle görüştü. Erdoğan telefonda şehidin eşine taziyelerini iletirken, şehidin eşi Medin Cezer, “Anavatan’a bilim sayesinde teşekkürler” dedi.

Eşinin teröristi öldürebileceğini anladığı için kulübeden çıktığını söyleyen şehidin eşi, “Eşimi çok iyi tanıyorum, 17 yıllık eşim. Sanırım arkasında ne olduğunu tahmin edemiyor. neden oldu, yiğitti, çok güzel adamdı, Allah’tan rahmet, Rabb’im onu ​​daha çok sever.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir