"Enter"a basıp içeriğe geçin

Caravelli’nin altında: “Buraya gelme sebebim Adanaspor’un bana anlattığı projeye inanmamamdır”

Beşiktaş’tan ayrılmanın kendisi için kolay olmadığını söyleyen Adanaspor Teknik Direktörü Önder Karaveli, “Adanaspor’dan gelen teklif sonucunda patronumuzdan izin istedim ve sözünü tutuyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugün burada çünkü Adanaspor’un bana bahsettiği projeye inanıyorum.”

Spor Toto 1. Lig’de 7 puanla 12. sırada yer alan Adanaspor, Önder Karaveli’yi Mustafa Kaplan’dan boşalan antrenman kadrosuna getirdi. Turuncu-Beyazlı ekiple 1 yıllık sözleşme imzalayan Karaveli, bugün Türkiye Matematik Yazarları Derneği Adana şubesinde basın toplantısı düzenledi.

“Heyecanımı kaybettiğim gün bırakmayı düşünüyorum”

Under Karavelli, Adanaspor’un Premier Lig’de yer almayı hak ettiğini belirterek, “Hayatım boyunca inanmadığım hiçbir şeye katılmadım. Ne işte ne de özel hayatımda hep inandığım ortamlarda bulundum. Bugün burada olmamın sebebi Adanaspor’un bana anlattığı projeye inandığım için.Bulgaristan’dayken Furkan Akgül’le telefonda görüştüm.O telefon görüşmesi bittiğinde açıkcası Adanaspor’da olmaya karar verdim. Asıl kararı ertesi güne bıraktım. Kararı kendim verdim çünkü beni heyecanlandırdı. Antrenmanı bırakmayı düşünüyorum o heyecanı kaybettiğim gün.”

“Tek isteğimiz Adanaspor’un iyi olması”

Beşiktaş’ta yaşadığı operasyonla ilgili konuşan Karaveli, “Bir gün sabah U19 teknik görevlisi olarak tesise girdim. Akşam A takımının teknik direktörü olarak ayrıldım. Böyle başladım. Hayran kaldığım bir kulüp yönetmekten daha zor bir şey değil.Bir yandan güzel ama diğer yandan zor.Adanaspor’da tek arzum burada çok genç bir takım olması.Takımın yaş ortalaması 23,7. Bu benim için harika.Ülkenin genç oyuncularını ve gençlerini çok seviyorum.Bu adamların enerjisini doğru oyuna kanalize edebilseydik çok farklı durumlar ve sonuçlar ortaya çıkacaktı.Bizim ve arkadaşlarımızın üzerinde çalışacağımız tek şey Adanaspor iyi. Tek istediğimiz bu.”

Ahmed Nour Jibi’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Adanaspur yolunda Beşiktaş’tan ayrılmanın kolay olmadığını kaydeden Önder Karaveli, “Cumhurbaşkanımız Ahmet Nur Chebbi ile sezon başında bu görev için konuşurken o da benim Beşiktaş’ta olmak istediğimi biliyordu. Bir koç. İyi anlaştığımız bir konuydu. Karşılıklı. “Bir gün hocamız bir grup teklifi yaparsa ve bu bizi mutlu ederse, sana izin veririz” dedi. Bu konuda aylar önce anlaştığımız için, Adanaspor’dan gelen teklif neticesinde patronumuzdan izin istedim ve sözünü tuttu. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Adanaspor teknik direktörü Önder Karavelli ise taraftarları Adanaspor maçlarına tekrar kazandırmak için çaba göstereceklerini belirtti.

Adanaspor Başkan Yardımcısı Furkan Akgül, Önder Karaveli ve Kulüp Basın Sözcüsü Av. Erkin Duigon eşlik etti.

Sözlerin ardından taraftarlar Caravelli’ye çiçek ve eşarp takdim etti.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir