"Enter"a basıp içeriğe geçin

Bu merkezde değil

Darıca Belediye Başkanı Muzaffar Bey, “GTO Darıca hizmet kompleksini hizmete açtık. aşevi, cenaze evi, sosyal market, afet koordinasyon merkezi, engelli merkezi ve kalıcı kan alma merkezi gibi alanlarda ilçemizde önemli hizmetler verecek” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffar Bey, AKP Darıca İlçe Başkanı Ufuk Akay ve yönetimi, kısa süre önce tamamlanan 3 yeni projeyi tanıtarak, projelerin son durumu hakkında bilgi verdi. Rüstem Metin Yurttaş Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi, GTO Darıca Hizmet Kompleksi ve Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi’ni gezen Muzaffar Bey, Darıca’da kısa sürede 3 önemli komplekse sahip olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

“Eşit hizmet anlayışıyla hizmet veriyoruz”

Vatandaşın güvenini boşa çıkarmamak için çok çalıştıklarını söyleyen Muzaffar Bey, “Darikamızdaki her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla hizmet veriyoruz. Ninhattan ve Kazım Karabekir mahallelerinin bulunduğu bölge, mahallelerin bulunduğu bölgedir. Darıca sakinlerinin bulunduğu yer, en yoğun ve sürekli gelişen, kısa sürede 3 önemli kompleksi ile.” GTO Darıca Hizmet Kompleksi’ni tamamladık.

“Kompleks modern yapısıyla bölgemize değer katacak”

Başkan Beek sözlerine şöyle devam etti:

“Benzer şekilde Rüstem Metin Yurttaş Halk Sağlığı ve Kültür Merkezi’nin projesini de tamamladık. İçeride bir kaç ufak tefek iş kaldı. Sağlık ocağı ile birlikte küçük bir kültür merkezi olarak hizmet verecek. Dernek toplantılarımızın hazırlıklarını yapıyoruz. Youtube odasının da yer alacağı kompleks, modern yapısı ile bölgemize değer katacaktır.Nenehatun Amatör Spor Kompleksi gençlerimize yakışır bir tesis haline gelmiştir.Kulüp odaları, toplantı odaları ve soyunma odaları gibi her detay ,Ekipman odaları kulüplerimizin ihtiyaçları doğrultusunda düşünülmüştür.Amatör spor kompleksi içerisinde okçuluk ve spor tesisleri de bulunmaktadır.Judo gibi branşlarda da spor yapılabilmektedir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir