"Enter"a basıp içeriğe geçin

Beyoğlu kazada felaketin eşiğindeydi

Beyoğlu’nda yokuşta seyir halindeyken fren yapmadığı iddia edilen boş öğrenci otobüsü önce durup bir yayaya, ardından başka bir araca ve duvara çarptı. Kazada otomobilin çarptığı yaralı vatandaş, facianın eşiğinden döndürülerek hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi Teşrifatçı Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 LLU 375 plakalı boş öğrenci otobüsü Yokuşbaşı Sokak’ta hafif bir yokuştan inerken frene basmadığı iddia edildi. O sırada yoldan geçen bir öğrenci otobüsü çarpıştı. Ardından karşı yönden gelen 16 KIZ 74 plakalı araçla öğrenci otobüsü çarpıştı ve bir apartmanın bahçe duvarına çarptı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansın çarptığı yaralı, olay yerine ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Burada çalışıyordum Bir ses duydum ve o tarafa baktığımda bu mekiğin fren sesi duymadan dümdüz aşağı indiğini gördüm Bir çığlık geldi ve hemen buraya geldim. Arada biri kaldı Diğer araba ya onu geçti ya da aralarına sıkıştı Ambulans gelene kadar kimsenin dokunmasına izin vermedik Bekledik ama durumu çok kötü Kan yoktu ama durumu çok kötü Muhtemelen iç kanaması vardı ve çok zor nefes alıyordu Sağlık görevlisi geldi ve nabzını sürekli kontrol etti.Otobüs şoförü çaresizce ortalıkta dolanıp “3 gündür frenlerin çekilmediğini söyledin” diyordu Ambulans yaralıları aldı sanırım. itfaiye ekipleri de araçları çekecek.

Teşrifatçı Sokak’ta bakkal işleten Davut Acalay, “Müşteri ile uğraşırken bir ses duydum. Yerde yatan birini gördüm. Frenler mi durmuyor, yoksa fren mi tutuyor bilmiyorum. Yanlışlıkla gaza bastım.Bu bir okul otobüsü.Yaralılar kötü görünüyordu ama iyi olduğunu duydum.Kişisel olarak tanımıyorum ama burada gördüğüm bir işçi işe gidip geliyordu. Araba çarptığında attığını düşünüyorum.” Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir