"Enter"a basıp içeriğe geçin

Beylikdüzü’nde gençler için kameralı otobüs taşlama oyunu

Beylikdüzü’nde 15-16 yaş arası gençler “eğlence” adı altında otobüsleri taşlayarak sürücüleri taciz etti. Yaşadıkları anlar güvenlik kameralarına yansırken, şikayetçi olduklarını bildiren sürücüler bir an önce önlem almak istiyor.

Adnan Kahwaji Mahallesi’nde yaşları 15-16 arasında değişen bir grup genç, yolcularla dolu belediye otobüslerini atarak eğlendiklerini iddia etti. Camları sık sık hasar gören otobüs şoförleri durumdan şikayetçi. Sürücüler, gençlerin oynadığı bu tehlikeli oyunun bir gün yolculara veya hayatlarına zarar vereceğini söyledi. Çocuklar kaçmak için otobüsün camlarına defalarca vurduktan sonra sürücüler durumu Beylikdüzü polisine bildirdiklerini ancak bir sonuç alamadıklarını ifade etti. Çeşitli zamanlarda en son araba çatırdaması olayları iki gün önce CCTV tarafından kaydedildi. Görüntülerde, bir grup gencin aracı taşlayarak otobüsün geçtiği sırada kaçtığı görülüyor.

Aracı taşlanan otobüs şoförü Mehmet Özman, “Kullandığımız araçlar toplu taşıma araçları ve biz insan taşıyoruz. Maddi hasar yerine taş düşerse kim sorumlu? Bu çok yanlış. Anne, baba ve kardeşler yukarı çıkar. Müteşekkir olur.” Devamı Biraz alerjisi var, çocukları uyarmadan kaçıyorlar ki bu çok sık oluyor. Biz de bu sorunu şikayet ettik. bunu takip ediyor.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir