"Enter"a basıp içeriğe geçin

Beşiktaş ve Fenerbahçe zamanında 356

Beşiktaş ve Fenerbahçe, yarın derbide karşılaşacak Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında 356. kez karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig’in sekizinci haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe yarın saat 20:00’de Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek. İki takım bu derbi maçında 356. kez mücadele edecek. Sarı-lacivertli-siyah beyazlılar arasındaki ilk maç 28 Kasım 1924’te oynandı ve Fenerbahçe 4-0’lık galibiyetle sonuçlandı. Daha önce oynadığı 355 maçta sarı-lacivertliler 133 kez, siyah beyazlılar ise 126 kez galip geldi. ezeli rakibinin oynadığı 96 maç berabere bitti.

Fenerbahçe gollerin zirvesinde

Fenerbahçe, Beşiktaş’ın bu sezon Premier Lig’de attığı gollerde Sport Toto’yu geride bıraktı. Sarı-lacivertli takım 20 gol sevinci yaşarken, siyah beyazlılar 16 gol kaydetti. Canari ayrıca ceza sahasında 29 pozisyonla en çok gol atan takım.

Yabancı antrenörler yüz yüze

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçında, Beşiktaş başantrenörü Jan Tigana ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun Mayıs 2007’den bu yana ilk kez iki yabancı teknik adam karşı karşıya gelecek. Yabancı teknik adamların oynadığı son 7 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde ettiler.

Valencia’dan Beşiktaş’a gol yok

Ekvadorlu forvet Ener Valencia, ligde Beşiktaş’a karşı oynadığı 3 maçta gol sevincini yaşayamadı. Bu sezon Premier Lig’de 47 dakikada bir gol kaydeden Valencia, ilk maçına siyah beyazlı oyuncular karşısında çıkmak istiyor.

Fenerbahçe’de sakatlanan Luanne Peres ve Joshua King’in Beşiktaş derbisinde oynaması beklenmezken, cezalı oyuncu da yok.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir