"Enter"a basıp içeriğe geçin

Ballıklıgöl saç akşamları Sardar Tuncer ile sona erdi

Eyyübiye Belediyesi tarafından düzenlenen Balıklıgöl Şiir Akşamları’nın üçüncü konuğu şair ve TV programcısı Serdar Tuncer oldu.

Balıklıgöl Amfi Tiyatro’da düzenlenen Balıklıgöl Şiir Akşamları’nın üçüncü günü yoğun bir katılımla gerçekleşti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Koç’un izlediği programa vatandaşlar, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kaytan, Eyyübiye belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve geniş bir izleyici kitlesi katıldı. Eyyubi belediyesinin hizmetlerini anlatan kısa bir filmin gösterildiği program, Eyyubi Belediye Başkanı Mehmet Koç’un hoş geldin konuşmasıyla başladı. Koch, belediye hizmetlerinde gençlere yönelik pozitif ayrımcılık uyguladıklarını ve özellikle bölgede eğitimde başarı düzeyini yükseltmek için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyerek şiiriyle selamlamaya başladı. Koch’un konuşmasının ardından sahneye çıkan Serdar Tuncer de birbirinden güzel şiirler seslendirdiği programda seyircilerle bol bol sohbet etti.

Programın sonunda çiçek ve tablo takdim etmek için sahneye çıkan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Koç’un çok güzel bir şiir yorumu sunduğunu söyleyen Tuncer, Koç bir şiir okudu.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir