"Enter"a basıp içeriğe geçin

Balıkesir’de 71 kişiye barış süreci

Balıkesir’de polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği “barış” operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan toplam 71 kişi tutuklanırken, 5 kişi tutuklanarak adliyeye sevk edildi.

Balıkesir İl Asayiş Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü’nde asayiş ve asayişin sağlanması amacıyla Altilul, Ayvalık, Karizi, Balia, Bandırma, Burhaniya, Edremit, Erdek, Gomic, Hajran’da yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi tutuklandı. ve İverindi ilçelerinde, şahıs tutuklandı. aramalarda; 2 adet ruhsatsız tabanca, 37 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 2 adet boş tabancaya el konulması.

Yine il genelindeki bölge jandarma komutanlık ekiplerinin asayiş ve asayişini sağlamak amacıyla Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Bigadiç, Edremit, Erdek, Gönen, Gömeç, Havran, Karesi, Kepsut, Manyas, Savaştepe ve Susurluk, yapılan çalışmalar ve yolun gözlemlenmesi sırasında ve çağrılarında; Bu arada, çeşitli suçlardan aranan 46 kişi gözaltına alınırken, bir adet ruhsatsız tabanca, 6 adet kurşun, iki adet ruhsatsız av tüfeği, bir adet boş tabanca ve bir adet bıçak ele geçirildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir