"Enter"a basıp içeriğe geçin

Bakan Enstitüsü’nden 13 saatlik muhteşem tempo

Dünya Habitat Günü etkinliklerine katılmak için sabah saatlerinde Balıkesir’e gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Habitat toplantısının ardından vaktini Balıkesir’e ayırdı. Balıkesir Protokolü ile kenti gezen Bakan Çorum, akşam saatlerinde yeni yapılan Zagnospaşa Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Balıkesir’de 13 saat kalan Bakan Çorum, sabah saatlerinde geldiği Balıkesir’de bu akşam gazetecilerle bir araya geldi. Hükümetin yaptığı yatırımları anlatan ve Habitat Günü’nün önemine değinen Bakan Çorum, “Bu organizasyonun burada gerçekleşmesinde büyük katkısı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşi Emine Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz, değil mi? Zağnos Paşa Camii yanında dünyanın 110 ülkesinden misafirimiz var Balıkesir’de 3 gün boyunca hepimiz tüm dünyaya insanlık için, insanlığın geleceği için mesajlar gönderdik, toplantılar yaptık, alimlerimizi dinledik, paylaştık. görüş ve fikirlerimiz, “Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AKP’nin önerilerini ve yaptığı devrimleri paylaştık. Ülkemizin 20 yıldır mazlum bir coğrafyada birlik, beraberlik ve barışı korumak adına hayata geçirdiği projeleri gururla paylaştık” dedi.

Balıkesir’e gelen yabancı konukların Türkiye’nin konumunu takdir ettiğini anlatan vakıf, “İnşallah insanlığın geleceğini ve ortak vatanımız olan dünyayı birlikte kurtaracağız. İklim değişikliğiyle mücadele edeceğiz. Eşit mesafede duracağız. Valilik” , “Vatan için 780.000 metrekare almaya devam edeceğiz.”

AKP hükümetlerinin son 20 yılda yaptığı yatırımlara da değinen Bakan Çorum, bu dönemde Balıkesir’e 24 milyar liralık yatırım yapıldığını vurguladı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir