"Enter"a basıp içeriğe geçin

Bağcılar’da bir kişi motosikletle köpeği kovalarken yakalandı.

Polis ekipleri, Bağcılar’da motosikletiyle kendisini ipten yakalayan köpeğe koşan kişiyi dakikalarca gözaltına aldı. 196 TL para cezası verilen şahıs, “hayvanları koruma kanununa muhalefet” suçundan bugün adli makamlara sevk edilecek.

Bağcılar 100 Yıl Mahallesi’nde bir motosikletli, köpeğini dakikalarca trafikte koşturdu. Sürücü bir eliyle motosikletini tutarken diğer eliyle gidonu tutuyordu. Kazaya tanık olan vatandaşlar, duruma müdahale ederek cep telefonlarıyla izledi. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda OD motorcu, bu kişinin adında bir kişi olduğuna karar verdi. Devam eden çalışmalarda şahıs 100-Yale bölgesinde yakalandı ve köpek Ö.D.’de bulundu. Kişinin köpeğinin iş yerinden kaçarak motosikletle onu takip ettiği öğrenildi ve fotoğrafların bu şekilde ortaya çıktığı öğrenildi.

OD, “trafik güvenliğini tehlikeye atmak” suçundan 196 TL para cezasına çarptırıldı. Ayrıca şahıs, “hayvanları koruma kanununa muhalefet” suçundan bugün adli makamlara sevk edilecek.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir