"Enter"a basıp içeriğe geçin

Babasını öldüren Rus gencin annesine çekiçle saldırdığı anların görüntüsü.

Babası Pavel Stepanov’u çekiçle öldüren, annesini de aynı çekiçle ağır yaralayan Dmitry Stepanov’un yeni görüntüleri Manavgat Çulaklı semtinde 5 yıldızlı bir otelde ortaya çıktı. Kazada ağır yaralanan anne Tatyana Stepanov’un kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı sürüyor.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde tatildeyken babasını çekiçle öldüren Dmitry Stepanov’un o anları önceden ayarladığı kamerayla kaydettiği ortaya çıktı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel tim tarafından babasına çekiçle saldırırken yakalanan Stepanov’un kamerayı taktıktan sonra havlunun altından çıkardığı görüntülerin ardından ağır yaralandığı anların görüntüleri ortaya çıktı. annesi de aynı çekiçle ortaya çıktı.

Kaza, Çolakli’nin turistik bölgesindeki 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. İhbar üzerine otele gelen sağlık ekipleri, Pavel Stepanov adlı bir Rus vatandaşının (62 yaşındaki) çekiçle dövülerek hayatını kaybettiği, eşi Tatyana Stepanov’un (64 yaşındaki) ise ağır yaralandığına karar verdi. Kaza yerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Kuvvetleri Komutanlığı Çolaklı Karakolu, JASAT Jandarma ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede, aynı odada kalan ve psikolojik sorunları olduğunu belirten Dmitry Stepanov’un babasını çekiçle öldürdüğü, annesini ise ağır yaraladığı belirlendi.

Babasının öldürüldüğü ve annesinin yaralandığı anları kaydetti.

Cinayet zanlısı Stepanov’un cinayetinin kaydedilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Stepanov, masanın üzerindeki havlunun altından çekici alıp odaya kamera sistemini kurduktan sonra elinin arkasına saklar, babasının kendisine saldırdığı ve kapıdan içeri girerken çekiçle vurduğu anlar, babası yere yığılır. Aynı zamanda resimlerde kapının vurulma sesi duyulur, genç katil, annesi kapıyı açtıktan sonra yerde yatan babasının kafasına ulaşır ulaşmaz tekrar saldırır. Rus genç anneyi birkaç kez vahşice döver ve onun öldüğüne inanarak ayrılır.

Özel jandarma timi onu telefon sinyalinden aldı.

Kaza sonrası kaçan Dmitry Stepanov’un yakalanması için Antalya Bölge Jandarma Komutanlığı (JASAT) ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Kriminal Araştırma Timi’nden özel ekip oluşturuldu.

Olayın ardından Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, JASAT jandarma müfettişleri bölgedeki güvenlik kameralarını kontrol etti. Otelden ayrılan Stepanov’un Çolaklı ilçesine bağlı Manavgat ilçe merkezine geldiğinin ortaya çıkması üzerine, videonun nehir kenarındaki bir işletmede çekildiğine karar veren ekipler, hemen Antalya Caddesi’ne geçerek oradan otobüse binerek ve Antalya şehir merkezine taşındı. Ekip, bölge jandarma komutanlığı istihbarat ekibini ve JASAT’ı arayarak başlat düğmesine bastı. Gali ilçesinde otobüsten inen Stepanov’un telefon sinyalinin ardından ekipler, şüpheliyi Kepez ilçesine bağlı Dokuma Mahallesi’nde sokakta yürürken gözaltına aldı.

JASAT ekipleri tarafından Gülaklı jandarma karakoluna getirilen Stepanov, işlemlerinin ardından çıkarıldığı cezaevine gönderildi.

Kazanın ardından ağır yaralanan ve Manavgat’ta özel bir hastanede tedavi altına alınan Tatiana Stepanov isimli Rus kadının bir dizi operasyon geçirerek yoğun bakımda tedavisine devam ettiği bildirildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir