"Enter"a basıp içeriğe geçin

Aziz Çetin, Antalyaspor’un yeniden başkanı oldu.

Fraport TAV Antalyaspor’un Olağan Genel Kurulu yapıldı. Avukat Aziz Jatin tek listeyle yeniden cumhurbaşkanlığına seçildi.

Attila Vehbi Konuk tesislerinde gerçekleştirilen Genel Kurul, Yönetim Kurulu’nun oluşturulmasıyla başladı. Camili Yıldırım Gülgün’ün başkanlığındaki Antalyaspor Meclisi Komitesi, Burhanuddin Glim, Celine Tezel ve Kan Atlı’dan oluşuyordu.

Atatürk, Türkiye şeyhleri ​​ve şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız söylendi. Genel kurulda yönetim kurulunun faaliyet raporu, mali tablolar, bilanço ve gelir tablosu okundu. 01.06.2021-31.05.202 tarihleri ​​arasında görev yapan Yönetim Kurulu oy birliği ile ibra edildi. Ardından tek listeli seçimlerde yeni yönetim kurulu belirlendi. Bağımsız inceleme firması Av. Aziz Çetin bir konuşma yaptı.

Dalgalanmalar olabilir.

Kurucu Başkan Atila Wehbe Konuk ve Antalyaspor’un kuruluşunda emeği geçenleri anma konuşmasının başında konuşan Başkan Çetin, 16 aydır görevde olduklarını hatırlatarak, “Geçen sezon rekorlarla dolu bir sezon geçirdik. Bu sezona iyi başladık. Futbolda inişler ve çıkışlar olur.İyi bir teknik ekibimiz ve iyi bir futbol takımımız var.Bazen iniş çıkışların faydasını görüyoruz.Kimin yanımızda olduğunu kimin elini ovuşturduğunu anlayabiliriz. ”

“Bizim bir hayalimiz var”

Görev süresi boyunca yönetim kurulu ve denetçilerinin isimlerini okuyarak tek tek teşekkür eden Başkan Çetin, “Bugünden itibaren artan sorumluluğumuzu yeni bir yönetimle üstleneceğiz. Onu yetiştiren kulübün başkanı oldum, “Bir hayalimiz var” diyerek tribünlerde öğretti, “Hayallerimizi gerçekleştirmek için buradayız” dedi.

‘Başaracağımıza inanıyoruz’

Bu yıl bir kuruş bile saydıklarını belirten Başkan Gettin, “Ekonomik koşullar, artan döviz, bizim avro bazında harcamalarımız, TL bazında gelirimiz bu yıl her zamankinden daha zor olacak. Bu sezon temkinliyiz.Antalyaspor’un önümüzdeki sezon daha güçlü olması için yoğun ve temkinliyiz.Ya tek yumruk tüm engelleri aşarız ya da eskisi gibi kıyasıya mücadelelerde kayboluruz.Bunu yaparak zaman kaybetmeyeceğiz,yapacağız. Yapabiliriz çünkü yapabileceğimize inanıyoruz. Her başarı hikayesinin arkasında cesur kararlar veren bir insan olduğunu göreceksiniz. Cesur kararlar almamızı sağlayacak olan şey topluluğumuzun inancı, güveni ve desteğidir. Antalyaspor’un en büyüğü.”

İlk buluşma ilk uygulama

Antalyaspor’un yeni eyaletinde göreve başlayan Yönetim Kurulu, seçimlerin hemen ardından Yönetim Kurulu’nun ilk toplantısını yaptı. Toplantıda ilk görev dağıtıldı. Ati Başkanlığı. Aziz Çetin’in seçildiği yönetim kurulunda, Başkan Yardımcılıklarına Sabri Jalil, İsmail Altaymir ve Sezgin Özer, Başkan Yardımcılığına Mehmet Hasan Günesu, Fiseh Taminci, Emra Çelik, Sami Güral, Aytak Altay, Wiener Yıldırım, ve Cumhurbaşkanı Adnan basın sözcüsü olarak yer aldı. Toplantının ardından yönetim kurulu üyeleri bu akşam Antalyaspor’un antrenmanlarına devam etti.

Antalyaspor Yönetim Kurulu, Aziz Çetin, Sabri Jalil, İsmail Altaymir, Memet Sezgin Özer, Mehmet Hasan Güneşu, Fiseh Tameng, Emra Çelik, Sami Goral, Aytak Altay, Yenir Yıldırım, Adnan Yönetim Kurulu Başkanı, Emin Farşadaroğlu, satıcı. Çankaya, Tarik Sarvan, Yıldıray Karayer, Hasan Ulş Yıldırım, Hasan Tosun, Mustafa Arjun, Levent Ördek, Medini Çelebi, Yasin Demir, Gökhan Çetin, Yusuf Şulak, Ali Yeşil, Alkan Evren, Sinan Pozit.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir