"Enter"a basıp içeriğe geçin

Aksaray’da jandarma komandoları yollarda

Aksar’da bulunan jandarma komandoları, yol denetim ve uygulamalarına katılarak hem alanın hem de uygulama alanının güvenliğini sağlıyor.

Komando, bölge jandarma komutanlığının Aksaray’da emniyet, güvenlik ve asayişin sağlanmasına yönelik çeşitli eylemlerine katılmaktadır. Jandarma komandoları, hem ilçenin hem de uygulama alanının güvenliğini sağlamak için şehir genelinde belirli yollarda 24 saat süren tatbikatlara katılıyor. Aksaray – Konya, Ankara ve Adana karayollarında yapılan incelemelerde jandarma ve trafik güvenlik ekipleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda tüm araçlarda arama yapıyor. Sürücü ve yolcuların da tarandığı talep ve denetimlerde komandolar vatandaşların ilgisini çekerek güven ve huzur veriyor. Uzun namlulu silahlarla güvenliği sağlayan jandarma komandoları, gün boyu yürütülen çalışmalarda görev alıyor.

Bölge Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacıyla dikkatli ve ciddi eylemlerimizi gece gündüz sürdüreceğiz.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir