"Enter"a basıp içeriğe geçin

AESOB Başkanı Adlihan Derry ikinci kez TESK Yönetim Kurulu Üyesi oldu

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Deri, listede Antalya’dan tek isim olurken, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Federasyonu (TESK) 21. Olağan Genel Kurulu’nda yönetimdeki yerini korudu.

Türkiye Ticaret ve Esnaf Odaları Federasyonu (TESK) 21. Olağan Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Geçtiğimiz dönemde Antalya’yı TESK bünyesinde temsil eden Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Federasyonu Başkanı Adlıhan Dere, yönetimdeki görevini sürdürdü. Bendevi Palandöken ve Adlıhan Deri, seçimlerin ardından yaptıkları açıklamada, dün olduğu gibi yarın da tüm tüccarlara eşit mesafede hizmet vermeye devam edeceklerini belirterek, “Tüccarların rahat etmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. daha iyi koşullarda çalışabilir.”

Bendevi Palandöken başkanlığında Türkiye’nin dört bir yanından 13 meslek federasyonu ve 82 sendika temsilcisinin katıldığı genel kurulda, yönetim kurulu asil üyeleri Mehmet Burhan Aksak, Feyzi Abayden, Zakaria Mutlu, Alikan Epidinoğlu, Adlihan Deri, Şefket Keskin, Güven Aksoy, Bedir Limon, Abdelkader Teksouz, Khalil İbrahim Belgi, Talaat Danger, Kader Dormus, Fahmy Erdem ve Ahmed Koibo. Denetim Kurulu’nun daimi üyeleri Bahamdin Öztürk, Ahmet Aydan, Sifekt Memler, Bayram Karkaş ve Doğan Ceylan’dır.

AESOB Başkanı Adlihan Deri, “TESK’in 21. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazelenerek yeniden Başkan seçilen Başkanımız Bendevi Palandöken’i, Yönetim Kurulu Üyelerimizi ve Denetçilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Antalya delegesi olarak her zaman saygıdeğer başkanımızın yanındayız. Hep birlikte esnafımız ve sanatkarımız için çalışmaya devam edeceğiz.Ben, yönetim kurulu üyelerimiz ve Antalya adına saygıdeğer başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Federasyonu (AESOB) başkanlığına beni bir kez daha yönetim kurulu üyeliğine atan Bendevi Palandöken’e, çalışmalarımızda bize destek olan Antalya heyeti başta olmak üzere tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Umuyorum ki Genel Kurulumuzun esnaf ve sanatkârımıza, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir