"Enter"a basıp içeriğe geçin

ABD’yi vuran Ian Kasırgası sonucu can kaybı 100 kişiyi geçti.

ABD’nin Florida, Güney Karolina ve Kuzey Karolina eyaletlerini vuran Ian Kasırgası’nda can kaybı 100 kişiyi geçti.

Geçtiğimiz Çarşamba günü ABD’yi dördüncü kategori seviyesinde vuran Ian Kasırgası sonucu can kaybı 100 kişiyi aştı. Florida, Güney Carolina ve Kuzey Carolina eyaletlerini vuran Ian Kasırgası’nda ölü sayısı 104’e yükselirken, en fazla can kaybı 100 ölümle Florida’da yaşandı. Kuzey Carolina’da 4 kişi hayatını kaybederken, Güney Carolina’da şu ana kadar herhangi bir yaralanma bildirilmedi.

Florida’da Lee County’de 54, Charlotte County’de 24, Volusia County’de 5, Collier County’de 8, Sarasota County’de 3, Manatee County’de 2 ve Polk, Hillsboro, Lake’de 1’er kişi öldü. ve Hendry İlçeleri. Eyalette arama kurtarma çalışmaları devam ederken, en çok can kaybının yaşandığı Lee County’deki yetkililer, tahliye emrini daha önce vermeleri gerektiği yönünde eleştiriliyor.

Yetkililer Florida’daki ana ölüm nedeninin boğulma olduğunu belirtirken, iki araba kazası ve bir çatı kazası da yaşandı.

Kuzey Carolina Valisi Roy Cooper geçen Cumartesi, kasırganın eyalette 22 ila 25 yaşları arasındaki kurbanlarla üç trafik kazasına neden olduğunu ve 65 yaşındaki bir adamın elektrik kesintisi sırasında kapalı bir garajda jeneratör çalıştırdıktan sonra karbon monoksit zehirlenmesinden öldüğünü söyledi. elektrik akımı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir