"Enter"a basıp içeriğe geçin

Okan Boruç: “Zaman bugün çok kötüydü”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Boruk, Adana-Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün saha çok kötüydü. Saha oynadığımız en kötü sahaydı. Bundan iki takım da etkilendi” dedi.

Spor Toto Premier Lig’in 8. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Maç sonunda basın toplantısı düzenleyen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Boruk, “Bugün maçtan önce söyledim. Galatasaray’ın 117. kuruluş yıl dönümünü kutlamak istiyorum. Bu vesileyle tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Adana’da bize destek veren Adana Demirspor taraftarına da gösterdi Çok güzel bir tablo İstediğimizi sahaya yansıttık Rakibe fazla şans vermedik 3. Bölgeye rahat girdik ama son görüşmelerimiz burada iyi değildi. 40 bireysel ceza sahasında topla buluştuk ama çok etkili kullanamadık.Kalitemizi biraz daha göstermemiz gerekiyordu.Bugün saha inanılmaz kötüydü.Zemin en kötüydü. iki takım da bundan etkilendi.Kalitemizi gösteremedik.Aslında kötü oyuncuları çıkarmadık, oyuncuları çıkardık İyileri denemedik.İkisi için de iyi futboldu. takımlar.”

“Biz yeni bir takımız”

Okan Boruk, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün’ün performanslarını çok beğendiğini belirterek, “3 Türk oyuncuyla oynamak zorundayım. Bu sadece bizi değil tüm takımları zor durumda bırakıyor. Bu sıkıntıyı oyuncu değişikliğinde yaşıyoruz. Kimse için garantili bir yer yok.Takımda.Takım şu ana kadar iyi iş çıkardı.Kerem ve Younes’un performansından her zaman memnunum.Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.Bugün sona gelemediler. Genel olarak yüzde yüz vermeye çalışıyorlar.Biz yeni bir takımız.Oyuncuların birbirine adapte olması da zor.Oyun sadece 1-2 oyuncu görmeli.Oyunda farklı şeyler düşünülebilir. ”

‘İcardi kötü bir hafta geçirdi’

Mauro Icardi’nin son durumuyla ilgili konuşan Okan Boruç, “Maçtan önce Icardi’yi konuştuk. Maçtan önce sırt kaslarında sorun vardı. Son idmanda ona baktık ama son haftası genel olarak iyi değildi. Sadece sahada değil, özel hayatında da kötü bir hafta geçirdi.Ayrıca acısı devam ettiği için takıma dahil olmadık.Önümüzdeki maçta bizimle olacak.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir