"Enter"a basıp içeriğe geçin

Beylikdüzü’nde bir otoparka silahlı saldırı

Beylikdüzü’nde iki kişi motosikletle geldikleri otoparkta uzun namlulu tabancayla inceleme yaptı. Onlarca kurşunun atıldığı otoparkta bir kişi yaralanırken, otoparkta bir köpeğe üç kurşun isabet etti.

Kaza, saat 00.00 sıralarında oto yıkama ve otopark olarak kullanılan Yakuplu Mahallesi Osmangazi Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerindeki otoparka motosikletle gelen iki kişi, otoparka uzun namlulu tabancayla saldırdı. Kişisel eşyalarını almak için kapalı konuma gelen Serfet Özdemir, onlarca kurşunun atıldığı otoparkta kurşunların hedefi oldu. Otoparkta bir köpeğe üç kurşun isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine polis, veteriner ve doktor sevk edildi. Polis ekipleri kaza mahallinde güvenlik önlemi alırken, yaralılara olay yerinde ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Ağır yaralanan Servet Özdemir, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Servet Özdemir’in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Otoparkta yaralı köpek bulmak

Motosikletteki iki kişinin uzun namlulu tabancayla kontrol ettiği bir otoparkta bulunan köpek, üç kurşunla ağır yaralandı. Kaza mahallinde veteriner hekimin ilk müdahalesini yaptığı yaralı köpek, kaza mahalline gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi veteriner hizmetleri ekipleri tarafından nakledilerek Kemerburgaz’daki bir sığınağa götürüldü. tedavi için.

Öte yandan, otoparkın önünde bulunan 34 CKK 047 plakalı minibüse kurşunlar isabet etti.

Olay yeri inceleme ekipleri otopark ve çevresinde uzun süre arama yaptı. Olay yeri inceleme ekipleri, otopark ve çevresinde 30’a yakın boş kovan buldu.

Polis ekipleri saldırganları aramaya devam ediyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir