"Enter"a basıp içeriğe geçin

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini kazanan “Sarı Liste”

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelik seçimleri tamamlandı.

Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan seçimlerde 18 meslek grubundan 45 üye seçildi. Şimdiki Cumhurbaşkanı Mustafa Oslo’nun başını çektiği “Beyaz” liste ile İrfan Turunoğlu’nun başını çektiği “Sarı” liste yarıştı. Beyaz ve sarı listeler 18 meslek grubundan ikisine aday göstermedi. Bu aday bağımsız seçimlere giren iki gruptan çıkarılmadı.

Oy verme işleminin ardından açılan sandıklarda sayım yapıldı. Sayımlarda, sarı listede 13 meslek kategorisi ve beyaz listede 3 meslek grubu yer alırken, iki grup bağımsızdı.

“Sarı” rengin öncüsü İrfan Turunoğlu, seçimlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bugün yapılan seçimlerde aday gösterdiğimiz 16 gruptan 13’ünü aldık. Seçilen tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İnşallah başarılı olurlar. Arkadaşlarımla birlikte Ticaret ve Sanayi Odası’nı yöneteceğim. Dernek üyeleriyle de daha iyi yönetmeye çalışacağız.”

Torunoğlu daha sonra dışarıdaki kalabalığa destekleri için teşekkür etti. Yönetim Kurulu üyeleri önümüzdeki günlerde bir araya gelerek hem Yönetim Kurulu Başkanı’nı hem de Yönetim Kurulu Başkanı’nı belirleyecek.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir