"Enter"a basıp içeriğe geçin

Saltangside Medya Akademisi toplantıları başladı

Sultangazi Belediyesi, Medya Akademisi’nin kendini gazetecilik mesleğine adayan gençler için başlattığı buluşmalar çerçevesinde Türkiye’de basın sektörünün önde gelen isimlerini gençlerle buluşturuyor. Sultan Gazi Belediye Başkanlığı bünyesinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bilim ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilk toplantıya yazar Zafer Shaheen katıldı.

“Yeni Medya” ve “Medyada Algı” adlı program yaklaşık iki saat sürdü. Deneyimlerini ve anılarını sektör gençleriyle paylaşan Dhafer Shaheen, sektöre ilgi duyan gençlerin sorularını yanıtlayarak medyayla ilgilenen, gazeteci ve televizyoncu olmak isteyen gençlerin de yolunu açtı. Dhafer Shaheen, medyanın büyük bir değişime tanık olduğuna ve yeni medyanın artık sosyal paylaşım siteleri haline geldiğine dikkat çekti.

“Sizin için çalışıyoruz”

Programın sonunda Sultan Gazi Belediye Başkanı Atti. Abdul Rahman Dorson, “Sevgili Sultan Gazi, Eylül’ü çok güçlü bir gençlik şöleni ile kapattık. Partilerimiz, seminerlerimiz, gezilerimiz, kamplarımız ve spor turnuvalarımızla çok güçlü bir ayı geride bıraktık. Medya, yeni medya, medya üzerine konferans ve seminerler görselleştirme, toplumumuzun birçok kesimini etkileyecek temaslar, Türkiye’deki ünlü gazeteciler ve TV sunucuları iki hafta Sultangazi’de kalmaya çalışacak ve kendilerini anlatacaklar. Yeni medya düzenlemesi ve medyadaki algıyı açıklamak ve iletişim teknolojileri hakkında çeşitli bilgiler vermek SultanGazi’ye değer katacak proje Bir kez daha Sultangazi’deki gençleri ve toplumun tüm kesimlerini Sultan Gazi Bilimleri’ne bekliyoruz.Merkezimiz bu iki hafta boyunca kültürel,sportif ve sosyal aktivitelerde bulunmak üzere çalışmalarımız her zaman devam edecektir. Bütün hedefimiz Sultan Gazi’yi eğitim, kültür, sosyal ve sportif faaliyetlerde çok daha güçlü kılmaktır ve sizler için çalışıyoruz, herkesi bekliyoruz.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir