"Enter"a basıp içeriğe geçin

GTB’de meslek komiteleri ve meclis üyelerinin seçimi başladı

Gaziantep Menkul Kıymetler Borsası Meslek Komitesi ve Meclis üye seçimlerinde oy verme işlemleri başladı.

GATEM’deki GTB Hizmet Binası’nda yapılacak üye seçimlerinde borsaya kayıtlı 1.544 üyenin oy kullanması bekleniyor. Sabah 09.00’da başlayan oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar devam edecek.

32 meclis üyesinin ve 76 meslek komitesinin seçileceği organın seçimleri 12 ayrı meslek komitesinde yapılıyor. Üyelerin yoğun katılım gösterdiği seçimlerde bulgur, yağ, çeşitli gıdalar, pamuk ve un meslek komiteleri tek liste ile, canlı hayvan toptan ticareti meslek komiteleri ise üç liste ile, fıstık ve antep fıstığı ile ilgili meslek komiteleri belirlendi. taneler. – Bakliyat, Baharat, Makarna ve Kuruyemiş Komitesi’nin iki listesi vardır ve listeye katılmıştır. Seçim öncesi tüm adaylara başarılar dileyen GTB Başkanı Mehmet Akıncı 3 No’lu Meslek Komitesi’nde oy kullanırken, GTB Başkanı Ahmet Teriyakioğlu 2 No’lu Meslek Komitesi’nde oy kullandı.

GTB Derneği Başkanı Ahmet Teriyakioğlu, GTB seçimlerinin borsa camiasına yakışır demokratik bir ortamda yapıldığını vurgulayarak, “Gaziantep’te 2022 Ticaret Borsası seçimlerinde bulunuyoruz. Hayırlı olsun, umarım Gaziantep olur. Kazanan. Bazı gruplarımız iki ve üç listede yer alıyor, bu iyi bir model. Demokrasinin var olduğunu gösteriyor. Seçimleri kazanacak yeni meclis üyelerimize başarılar diliyorum.”

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, seçimin hayırlı olmasını dileyerek, “2022 GTB seçimleri başladı. Şimdiden hayırlı olsun. Tüm seçilenlere ve oy verenlere hayırlı olsun.” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir