"Enter"a basıp içeriğe geçin

Fatma Tarkoun’un Ölüm Köprüsü iki ayda tamamlanacak

Mersin Belediyesi Yol Yapım Bakım Onarım Müdürlüğü ekipleri, üreticilerin Mot Vilayeti’ne ulaşımı için alternatif bir yol sağlayacak ve şehir trafiğine yeni bir soluk kazandıracak Fatma Tarkoun Köprüsü’nün yapım çalışmalarına başladı. Devam eden çalışmalar sonucunda köprünün iki ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Mersin belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Mahalci’nin Güllük Wezlani mahalleleri, kısa sürede tamamlanacak ve mutlu vatandaşların hizmetine sunulacak köprü ile birbirine bağlanacak ve alternatif yol açılacak. aktif. Okul otobüsleri tarafından kullanılır. Birçok mahalleye alternatif güzergah olacak Fatma Tarkoun Köprüsü 28 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde tasarlandı. Yapılan çalışmalar sonucunda vatandaşlar için rahat ve konforlu ulaşımın sağlanması hedefleniyor. Ayrıca köprünün tamamlanmasıyla Kirobası Yolu’na bağlantı sağlanarak, içinde Kiliskoy, Şalti, Bağcağız, Hacı Ümtli, Dereköy, Narlı, Pamukkale, Çukurbağ, Şumlik ve İbrahimli köylerine ulaşım sağlanacak. . bölge.

“Bu, birçok mahallemiz için ana temas noktası olacak”

Mersin Belediyesi Mot Koordinasyon Şube Müdürü Faruh Baş, Mot ilçesindeki vatandaşların taleplerini karşılamak için gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Fatima Tarkoun Köprüsü bölgemiz için büyük önem taşıyor. Bu, birçok mahallemiz için ana temas noktası olacaktır. Aynı zamanda bölgedeki trafiği de rahatlatacak. 2021 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni hastane yolundan üreticilerimize bir yüzey yolu yapılmıştır. Orada üreticilerimiz biraz rahatladı. Şimdi daha da ileriye götürerek Silifke-Mut, Hocalı, Haydar, Çortak, Çağlayangedik, Kışlaköy, Kurtsuyu, Hisarköy, Göcekler, Tuğrul, Kemenli, Karadiken ve Köselerli, Özköy, Aşaitağııközelk, Sarıveliler, Ceritler sayesinde. Bu köprü ile Mucuk, Yukarıköselerli, Irmaklı, Palantepe ve Elbeyli mahallelerinin ürettiği ürünleri alternatif güzergah olarak pazara ulaştıracağız.”

“İki ayda işimizi bitirmeyi hedefliyoruz”

Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürlüğü’nde inşaat mühendisi olarak görev yapan Bushra Doman, “Fatma Tarkoun Köprüsü’nde inşaat çalışmalarının ikinci aşamasındayız. İstinat duvarımız devam ediyor. Köprümüz 28 metre genişliğinde ve 15 metre genişliğinde olacaktır. Bu köprü ile Güllük ve Yazalanı mahalleleri Cumhuriyet Mahalı’na bağlanacak. Çalışmalarımızı iki ay içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir