"Enter"a basıp içeriğe geçin

Öğrenciler, öğrencilerin mutfak eşyalarını yaptı

Erzincan meslek lisesi öğrencilerinin ürettiği basketbol potaları ve tenis masaları il genelindeki okullarda kullanılacak.

“Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi” kapsamında eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla okulların donanım ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor. Üretim aşamasında, Erzincan Anadolu Metalurji Mesleki ve Teknik Okulu öğretmen ve öğrencilerinin katılacağı 12 basketbol potası ve 10 tenis masası üretilerek merkez ve illerdeki 16 farklı okula dağıtılacak.

İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, üretim aşamalarını yerinde incelemek üzere Erzincan Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi’ni ziyaret etti; “Bu iş bir ölçüde kazan-kazan projesi oldu. Erzincan Anadolu Mesleki ve Teknik Lisesi öğretmen ve öğrencilerimizin ürettiği basketbol potaları ve tenis masaları ile Meslek Liselerinin üretim kabiliyet ve kabiliyetlerini bir kez daha gördük. Okulun imkanları ile okul.Bu çalışma ile öğrencilerimiz üretim aşamasına katılarak alanlarında pratik yapma ve gelişme fırsatı bulmuşlardır.Meslek liselerimizin stratejiler doğrultusunda daha gelişmiş üretim yapabileceklerine inanıyorum. Bakanlığımızın öncelikleri ve öncelikleri doğrultusunda mesleki eğitimi güçlendirme ve yapılandırma çalışmalarımız devam edecek Nitelikli eleman ve teknik eleman yetiştirdikçe üretimimizi artıracak ve ürettikçe daha da güçleneceğiz. Basketbol potaları ve tenis masaları bulunan 16 farklı okul.İleride de farklı alanlardaki üretimlerimizle okullarımızın donanım ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceğiz.Çalışmaya emeği geçen paydaşlarımıza, öğretmenlerimize ve teknisyenlerimize teşekkür ederim. üretim sırasında terleyen öğrencilerimiz.” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir