"Enter"a basıp içeriğe geçin

Doğal taş fabrikasının ilk ihracatı

Bayburt Doğal Taş Fabrikası ilk 43.000 doları Dubai’ye ihraç etti.

Bayburt Doğal Taş A.Ş. KUDAKA tarafından uygulanan “Kurumsal Dönüşüm ve Sürdürülebilirlik Destek Programı” kapsamında yenilenen yüzü ve modern üretim tesisleri ile hedefini genişleterek küresel pazara açılmıştır. Bu sektörün önemli tedarikçilerinden Bayburt Doğaltaş Fabrikası’nın genel müdürü İsmail Ceylan, “Mermer blok boyutunu uluslararası standartlara göre ihracat kalitesine ayarlayarak, katma değeri yüksek doğal taşları dünyanın dört bir yanına ihraç etmeyi planlıyoruz. Dünya.”

Dubai’ye yapılan ilk 43 bin dolarlık ihracatın ardından Gürcistan’dan yetkililerle yapılan anlaşma sonucunda ihracatta iyi bir ivme yakaladıklarını belirten Gilan, hem yurt içi hem de yurt dışından yeni siparişlerin olduğunu ve üretimin ikiye çıktığını açıkladı. Bu taleplere ayak uydurmak için büyüler.

Doğal taş fabrikasının ilk ihracatı için düzenlenen törene; Bayburt Valisi Konit İbkim, Yardımcısı Fatani Battal, Belediye Başkanı Hekmo Bekemci, Bayburt İl Meclisi Başkanı Bülent Yardımcı ve Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan katıldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir