"Enter"a basıp içeriğe geçin

7. Menteşe Kültür Sanat Festivali başladı

Menteşe Belediyesi’nin bu yıl düzenlediği 7. Menteşe Kültür Sanat Festivali, baca yakma töreniyle başladı.

Munchi Belediye Başkanı Bhatin Gümüş’ün ev sahipliğinde düzenlenen şenliğe belediye başkanları, sendika başkanları, sendika liderleri, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muntchi Belediye Başkanı Bhatin Gümüş, festivalin açılışında yaptığı konuşmada, “Sevginin, hoşgörünün ve demokrasinin hüküm sürdüğü, güzel ve narin insanların yaşadığı, kültürümüzün ve kültürümüzün direğinde yer alan 7. Muntchi Kültür ve Sanat Festivali’ne hoş geldiniz. sanat şehri içinde sizlere hizmet etmek için çıktığımız bu yolda 8 yılı geride bıraktık. görev süremiz boyunca sizlerin güveni, azmi ve azmi ile çok değerli projelere ve hizmetlere imza attık. Menteşe’yi sizinle birlikte çalıştırmaktan mutlu ve gururluyuz. Güle güle dedi.

Başkan Gümüş, Muğla’nın kültür sanat kenti Mançe’yi herkesin kıskandığını belirterek, “Ortağımız, kadim kent dokusu, tarihi ve kültürel mirasıyla insanları yaşama isteği uyandıran, kendine çeken özel bir kent. Çok özel bir yaşam. örf ve adetleri ile kültürümüze sahip çıkmaktır.Bizim olan ortak noktamızın tüm güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak da bizim görevimizdir.Bu anlamda belden belediye olarak, Halkımıza söz verdiğimiz gerekli hizmet ve projeler. Yeni nesil belediyecilik anlayışıyla insana dokunan sosyal projeler üretiyor, hedeflerimizi bu doğrultuda hazırlıyor ve yaşatıyoruz. Dayanışma alanlarında hizmetlerimize devam ediyoruz. yerel üretimden sağlığa, kültürden sanata, eğitimden spora, kısacası sivil toplum kuruluşlarımız, Oda temsilcilerimiz ve başkanlarımız ve en önemlisi halkımızla hayatın her alanında insana dokunan işbirliği ve işbirliği ”

Proje ve hizmetlerin başarısında en önemli faktörün detaylı vatandaş olduğunu kaydeden Gümüş, “Sizin güveniniz, desteğiniz ve katılımınız ile hizmetlerimiz ve emeklerimiz başarıya ulaşıyor. Bu hizmetleri sizlere sunmamızda en büyük destekçimiz her zaman olduğu gibi, Muğla Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir belediyemiz hep vardı o da yetmezken biz de o anlamda desteklerinden dolayı Başkan Osman’a teşekkür ediyorum bundan sonraki süreçte de yan yana çalışacağız – ekibim ve ben Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de yaşam standartlarınızı yükseltmek için özveriyle çalışmaya devam ediyoruz Sizden aldığımız güçle Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkarak ilerlemeye, ortak gücümüzü birlikte yönetmeye ve birlikte yönetmeye devam edeceğiz. atalarımızın bize gösterdiği amaç doğrultusunda yaşam kültürümüzü korumaktır. Ekleme kültür sanat şenliğimizi gerçekleştirmemizin temel amacı da budur. En büyük değerimiz olan yaşam kültürümüzü korumak ve geçmişten günümüze aktarmak. Nesilden Jill’e. Festivalimiz yakında baca yakma partisine başlayacak ve üç tam gün geçireceğiz” diyerek festivale katılanlara teşekkür etti.

Muğla Belediye Başkan Vekili Kuban dinleyicilerine, “Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum güzel Muğlalılar, Türkiye’nin aydınlığa açılan penceresi, müşterekimiz. Cumhurbaşkanımız Osman, Ordu’da yapılan Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı nedeniyle festivalimize katılamadı. Sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Başkanımız Bhatin ve ekibini yürekten kutluyorum. Çok güzel bir festival programı hazırlamışlar.”

Konuşmaların ardından festivalin açılış programı kapsamında baca yakma töreni ve alay yürüyüşü ile Cumhuriyet Meydanı’na çelenk takdim edildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir