"Enter"a basıp içeriğe geçin

Dil evinde yaşayarak İngilizce öğreniyorlar

Eyüp Sultanlığı dil evlerinde ilk ve ortaokul öğrencilerine “hedef dil” yaklaşımıyla konuşma, çalma ve materyaller kullanılarak dil eğitimi verilmektedir.

Dil Evleri’nde tamamen ücretsiz olarak sunulan kurslara katılan öğrenciler, dört duvara sığmayan bir eğitim modeliyle, kalem ve defterlerden uzakta yaşayarak, severek ve eğlenerek yabancı dil öğrenmenin keyfini çıkarıyor. Konuşabilecekleri, tartışabilecekleri ve pazarlık yapabilecekleri bir ortamda pratik yapan öğrenciler, eğlenceli oyunlar ve karaoke oynayarak ve konuştukları konularda film izleyerek de dillerini geliştirirler.

Eyüpsultan Belediyesi’ne bağlı Düğme Evlerde İngilizce dil eğitimi alanında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Her öğrencinin haftada 6 saat eğitim aldığı Dil Evi’nde Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri dersler yapılmaktadır. Dersler sabah 10:00 – 12:00, öğleden sonra 13:00 – 15:00 ve akşam 15:30 – 17:30 saatleri arasında yapılmaktadır. Burada eğitimlerine devam eden öğrenciler, izleyerek ve yaşayarak İngilizce öğrenirken hem öğretmenlerinden hem de aldıkları eğitimden oldukça memnun kalmaktadırlar.

Dil evleriyle ilgili konuşan Başkan Deniz Gökçen, “Eyüp Sultan’daki tüm lise mezunlarının birden fazla dil bilmesini istiyoruz. Bu nedenle dil evlerinin sayısını artırdık ve güzelimizi korurken yabancı dil öğreneceğiz. Türk.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir