"Enter"a basıp içeriğe geçin

59. Altın Portakal Antalya Film Festivali geleneksel bir geçit töreniyle başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali için geri sayım başladı. 59. Altın-Turuncu Antalya Film Festivali geleneksel kortje coşkusu ile Ekim ayının ilk Cumartesi günü başlıyor.

Festival, iki yıllık bir aradan sonra 1 Ekim 15:30’da gerçekleşecek geleneksel geçit töreniyle başlayacak. Kortej, Berihan Savaş, Ercan Can, Nurgül Yeşilçay, Abdurrahman Keskiner, Eşinil Hamlioğlu, Gülsen Tuncer, Engin Ayka, Hatice Aslan, Milik Demirağ, Nilüfer Aydan, Mustafa Alabora, Salih Juni, Salih Güner Ayça Ayşin Turan, Şenay Gürler, Muzaffer İhdurmaz, Necip Sarıcı, Reis Çelik, Burak Tozkoparan, Sitare Akbaş, Ayçin İnci, Kemal Uçar, Biket İlhan, Anıl Çelik, Burak Serdar Şanal, Elngul Stormi Cam piramidin önünden başlayacak kortej, Oğurdeş, Oğurdeş, Oğurdöz, Öşılıbni Şanlı, devam edecek.Börkoğlu, Meltem Pamir Tan gibi sinema ve televizyon dünyasından 100 yaşına kadar birçok ünlü isim. Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Üç Kapılar, Işıklar ve Karaalioğlu’na devam. Park, Eski Belediye Binası’nda sona erecek.

açılış töreni

Geçit töreninin ardından saat 20.30’da Antalya Gymnasium’da Nefise Karatay ve Yekta Kopan’ın sunumlarıyla festivalin açılış töreni yapılacak. Onur Ödülü’nün Perihan Savaş ve Erkan Can’a verileceği törende, Başarı Ödülü Zerrin Tekindor’a verilecek ve Edebi Senaryo Yarışması’nda dereceye giren projeler açıklanacak. Festivalde gösterilecek filmlerin ekip ve jüri üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan açılış törenini Mustafa Sandal gerçekleştirecek.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir