"Enter"a basıp içeriğe geçin

Meram “Konya Günleri”nde ilgi odağı oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul’da düzenlediği “Konya Günleri” etkinliğinde Maram belediyesi ve Meram ilçesi de yerini aldı. Meram’ın doğal güzelliklerinin, kültürel ve tarihi zenginliklerinin anlatıldığı platform, İstanbul ve İstanbul’da yaşayan Konyalıların ilgisini çekti.

İstanbul Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Konya Günleri”, İstanbul Atatürk Havalimanı fuar alanlarında başladı. Dört gün süren etkinlikte Konya’nın ünlü lezzetlerinin yanı sıra bölge belediyeleri de stant açarak ilçelerini tanıttı. En dikkat çeken stantlardan biri Maram belediye pavyonu oldu. Meram Köşkü’ne başta Konya olmak üzere İstanbul’da ikamet eden çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Köşkte, sinematik vizyon gösterileri ve broşürlerle vatandaşlara Meram tanıtılırken, yöreye özgü lezzetler servis ediliyor.

“Maram’ın tanıtımına ve turizmine katkı sağlayacak her türlü faaliyetin içerisindeyiz, olmaya da devam edeceğiz”

Belediye Başkanı Kavush, Maram’ı tanıtacak ve turizme katkı sağlayacak her fırsatı değerlendirdiklerini belirterek, “Miram’ın kendine has bir karakteri, kültürel ve tarihi zenginliği var. Bunu biliyoruz ama herkesin bilmesini istiyoruz. Çünkü bu sadece bir anlam ifade ediyor. büyükşehir belediyesinin öncülüğünde istanbul’da gerçekleştirilen Konya Günleri tanıtıldığında bölgemizin önemli tanıtım ve turizm fırsatlarından biri oldu. şehrimizi ve bölgemizi tanımak isteyenler Konya yemekleri servis ediliyor bizde belediye olarak kendimizi anlatma imkanımız var bu organizasyon bize Konya’yı özleyen hemşerilerimizle tanışma fırsatı veriyor hemşehrilerimiz hem istanbullular Konya kültürünü buradan öğrenin Pazar gününe kadar devam edecek bu güzel ortam için tüm İstanbulluları ve İstanbul’da yaşayanları Konya Günlerine davet ediyor, emeği geçen Konya Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a şükranlarımı sunuyorum. bize bu fırsatı verdi.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir