"Enter"a basıp içeriğe geçin

Bakan Vakfı: “Konya’da ilk etapta 11 bin 390 konutluk konut yapmaya hazır arsamızı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya’da fuar alanında düzenlenen tanıtım günlerinde yaptığı konuşmada, “İlk etapta Konya’da 11.390 konutluk ülkemizin arsasını konut yapmaya hazır hale getiriyoruz” dedi. Atatürk Havalimanı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya’da Atatürk Havalimanı fuar alanlarında gerçekleştirilen 7. Tanıtım Günleri etkinliğinin açılış programına katıldı. 4 gün boyunca Konya’nın eşsiz lezzetlerinin tanıtılacağı Konya Tanıtım Günleri, protokol üyeleri için kurdelenin kesilmesiyle başladı.

“Konya’da ilk etapta 11 bin 390 konutluk konut yapmaya hazır arsamızı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz”

Konya Tanıtım Günleri’nin açılışında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde toplam 500.000 sosyal konutun duyurusu yapılmıştır. arazi ve işyeri ile 800 bin bağımsız birimin çalışması Dün itibari ile Sayın Cumhurbaşkanımız bize milletimize sunduğumuz arsa sayısını altyapısını tamamlayarak bir milyona çıkarma talimatını verdi.Yoğun zamanımızı TOKİ ile birlikte arsalarımızı oluşturarak hızla geçirmeyi umuyoruz. , Milli Emlak Genel Müdürlüğü, belediyelerimiz ve Bakanlığımız.Cumhurbaşkanımız konutta olduğu gibi milletimize de hayırlı olsun.Bu kapsamda Konya’da 7 bin 655 konut projesini hayata geçiriyoruz.Merkezde 500 sanayi işyeri satın alıyoruz. İlk etapta Konya’da 11.390 konutluk konut yapmaya hazır arsamızı hemşerilerimizin hizmetine sunuyoruz.Bugüne kadar Konya’da başvuru sayısı 120 bine ulaştı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir