"Enter"a basıp içeriğe geçin

Palandöken TESK Genel Başkanlığına Seçildi

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Birliği 21. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Cumhurbaşkanı Bendevi Palandöken, rakiplerini geride bırakarak TESK Genel Başkanlığına yeniden seçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, eski Başbakan ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Grand Hotel Ankara’da düzenlenen konferansta, Cumhurbaşkanı Pendevi Palandöken büyük bir fark yaratarak rakiplerine güven verdi.

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Sendikası Başkanı Muharrem Karabak ile Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Sendikası Başkanı Mehmet Yeğiner’in 394 oy alarak yeniden cumhurbaşkanı seçilen Palandöken’in kazandığını belirtti. birlik ve beraberlik onların güçlenerek devam edecektir. Seçim sonuçlarına göre TESK Başkanı Bendevi Palandöken’in listesi şu isimlerden oluştu:

“Ana yönetim kurulu üyeleri: Mehmet Burhan Aksak, Feyzi Abayden, Zakaria Mutlu, Alikan Epidinooğlu, Adlıhan Deri, Şevket Keskin, Güven Aksoy, Bedir Limon, Abdulkadir Tekos, Halil İbrahim Balçi, Talat Dinsher, Akhediri Dormushim.

Denetim Kurulu’nun asıl üyeleri: Bahamdin Öztürk, Ahmet Aydan, Şefikt Memler, Bayram Kerkash ve Doğan Ceylan.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir