"Enter"a basıp içeriğe geçin

Güven Tanreover

Gaziantep Birlik Partisi 4. Olağan Genel Kurulu’nda, mevcut Cumhurbaşkanı Halil İbrahim Tanyover kendisine güvence verdi.

Gaziantep’te bir otelin toplantı salonunda yapılan genel kurula Hizmet-Esh Federasyonu Başkanı Mahmud Arslan da katıldı. Tanreover, konferansın açılış konuşmasında, “Ülkemizi seviyoruz, ülkemizin taşını, toprağını feda ediyoruz. Bu yüzden bu ülkenin bocalamasına bile izin veremeyiz. Zorluklar çekeceğiz, acılarımıza katlanacağız, biz dertlerimize katlanırız ama bu ülkeyi asla hainlere ve emperyalizme teslim etmeyeceğiz, bunu yaparsak işimiz biter.”

Arslan, “İş-Hizmet Sendikası olarak, tarihi yolculuğun her aşamasında büyük başarılara imza atan ve bu hikayelerle yeni hikayeler yaratan Türkiye’nin en büyük sendikası olmaktan gurur duyuyoruz. Federasyon Konseyi Yönetim Kurulu Hak-İş’in en büyük sendikası, yine uluslararası sendikal hareketin ve Hak-İş’i temsil eden Yüksek Hakem Kurulu da dahil olmak üzere pek çok diğer hareketin saygın ve çok aktif bir yönetim kurulu üyesidir. ekonomi, Sosyal Konsey, Türkiye’deki güçlü danışma kurulu, KİT ve benzeri kuruluşlar ve bu aşamada Hak-İş’i de temsil eden bir konumdadır.Hizmet-İş Sendikası olarak vakfımızın demlendiğini söylemek isterim. Nizam-İş Sendikası’nın Adıyaman Belediyesi’nde işçilerle kurulduğunu ancak işçi hareketinin oluşturduğu bir yapı ile Gaziantep’te bu çalışmanın yapıldığı Gaziantep’te olduğunu hatırlatmak isterim. Hizmet-Eş Birliği 14. Olağan Genel Kuruluna giderken elde ettiğimiz birçok başarıdan ve elde ettiğimiz birçok yeni fırsattan bahsedelim. Ancak en önemli başarımız şudur ki; Sendikamızın 70’e yakın şubesinde düzenlenen, sendikamıza en uygun demokratik süreçleri en üst düzeyde ele alan ve bunu işçilerle yan yana koyan yönümüzü teyit etmemiz gerekiyor. Türkiye için ideal bir demokratik konum.”

Konuşmaların ardından görevdeki Cumhurbaşkanı Halil İbrahim Tanyover seçimlere tek listeyle katıldı. 128 üyenin katıldığı seçimde kullanılan 119 oyunun tamamını alan Tanover, güvenini tazeledi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir