"Enter"a basıp içeriğe geçin

Değişen Şehirler Hakkaride Takımı

TRT’nin kendi yapım ekibi, TRT Kürdi ekranlarında yayınlanan ‘Guherina Bajaran’ın on sekizinci bölümünü çekmek için Hakkari’ye geldi.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Mevlüt Aydın ve Aysha Banu Bozkurt Doroc’un yaptığı, sunuculuğunu gazeteci Fatih Orhan, fotoğrafçı A. Aitken Kapdere, Mehmet Gülmez, Ömer Demirci ve Radvan Atabe’nin program danışmanı olan TRT ekibi, çekimlerine devam ediyor. “Guherina Bajaran” (Değişen Şehirler) programı her Pazartesi 18.25’te TRT Kürdi’de yayınlanıyor.

“Hakkari’de Özel Fotoğrafçılık”

On sekizinci bölümün çekileceği Hakkari’de geçtiğimiz günlerde değişen yüzler. Programın sunucusu Fatih Orhan, “Bölgenin oğlu olarak bölgede önemli gelişmeler ve değişimler görüyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yönetmen ve Yapımcı Mouloud Aydın ise “Hakkari, Selo Sat Dağları Milli Parkı, Kuchanis Kilisesi, Medan Okulu, Persilan Yaylası, Nehir Taş Köprü, Zap Suyu, Kale Koyu, Selo Sat Dağları Milli Parkı tablolarına hiç benzemeyen yüksek dağlarla göz kamaştırıyor. Kaymei Sarayı ve Mergaputan Kayak Merkezi” . Çok güzel bir şehir. Son zamanlarda ilerleme kaydeden şehirlerden biridir. Hakkari, programımızın içeriğini en iyi yansıtacak şehirlerden biridir. Özellikle Hakkari’nin son dönemde birçok yönden ilerleme kaydetmesi bizim için önemli ve biz de bunu yakından takip ediyoruz. TRT Kürdi’nin kanalında yayınlanan Değişen Şehirler ve Hikayeleri adlı programımızda 2002-2022 yılları arasında şehirlerimizde yaşanan değişim ve gelişmeleri filme alırken her zaman Pazartesi günleri 18:25’te yakalarız. Bir hafta boyunca havalimanını, ilçe gençlik ve spor müdürlüğünü, il sağlık müdürlüğünü, il turizm ve kültür müdürlüğünü, şehrin tarihi mekanlarını, spor, gençlik, turizm, yatırım, istihdam, eğitim, sağlık ve daha nicelerini çekeceğiz. konular. imzalıyoruz. Hakkari’ye ayıracağımız bölümün çok büyük etkisi olacağını düşünüyoruz.”

Yönetmen ve yapımcı Mevlüt Aydın da yapımda kendilerine yardımcı olan TRT’nin kendi yapım departmanı yöneticilerine ve TRT kanal koordinatörü Kürdi’ye, çekimlerde yardımcı olan kamu kurum ve kuruluşları ile Hakkari halkına kendi adına teşekkür ettiğini söyledi. takım.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir