"Enter"a basıp içeriğe geçin

İncirliovada’nın Ortadaki Oyun büyük ilgi gördü

Ünlü sanatçılar Altan Erkekli ve Veysel Diker’in birlikte sahne aldığı Ortadaki Oyun adlı oyuna Engirliova halkı büyük ilgi gösterdi. İncirliova Belediye Başkanı Aitken Kaya, “İncirliova Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinlikleri düzenlemeye, değerli sanatçılarımızı halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Veysel Diker’in yazıp yönettiği, başrol oyuncusu Altan Erkekli ile başrolünü paylaştığı Ortadaki Oyun adlı hiciv müzikali büyük beğeni topladı. İngerliova Cumhuriyet Meydanı’nda oynanan oyuna Engirliova sakinleri yoğun ilgi gösterirken, oyun alanı 2 bin kişiyle tamamen doldu, bazı vatandaşlar da oyunu ayakta izlemek zorunda kaldı.

Belediye Başkanı Aitken Kaya, İncirliova Belediye Başkanı olarak kültür ve sanat etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, “İncirin yurdu ve deve güreşlerinin başkenti İncirliova’da çok değerli sanatçılarımız Altan Erkeli ve Visel Dekker’i ağırladık. Değerli sanatçılarımıza gösterdikleri güzel performanstan dolayı, Cumhuriyet Meydanımızı dolduran İncirliovalı hemşehrilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.Engirliova Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinlikleri düzenlemeye ve değerli sanatçılarımızı halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz. ”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir