"Enter"a basıp içeriğe geçin

Yeşilyurta modern bir hizmet binasıdır

Malatya’da Yeşilurt Belediye Meclis üyeleri, Yeşilurt Belediye Başkanı Mehmet Canar’ın davetlisi olarak yapımı devam eden Yeşilurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Ummah Parkı inşaatını inceledi.

Yeşilyurt Belediyesi’nin bölgenin farklı noktalarındaki hizmet binalarını tek çatı altında toplayarak vatandaşlara hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için Turgut Özal Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası’nda çalışmalar sürüyor. planlandığı gibi gidiyor.

Yeşilyurt’un geleceğine emanet edilecek özel eserler arasında yerini almaya hazırlanan Yeşilyurt Belediyesi’nin yeni hizmet binası ile aynı bölgede işletilecek olan Milli Park ile Yeşilyurt’a yeni hizmet mekanlar, otoparklar ve konforlu alanların yanı sıra Malatya kent estetiğine uygun iç ve dış mimari, yaşam alanları sağlanacaktır.

Ahmediye Camii’nin bulunduğu semti birbirine bağlayacak yürüyüş ve bisiklet yolları ile Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası ile ilçenin prestijini artıracak tüm yatırımları yakından takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Canar, Halk Bahçesi, Yeşilyurt belediye meclis üyeleri ile devam eden inşaat çalışmalarını inceledi.

Yeşilyurt Belediyesi’nin hizmetlerini tek çatı altında toplayacağı Yeşilyurt Belediyesi’nin yeni hizmet binasının fonksiyonel yapısı ve hizmet alanlarıyla Yeşilyurt gelişim sürecine farklı bir değer katacağını söyleyen Çınar, planlandığı gibi tüm hızıyla devam ediyor.Duvar imalatları yapılırken diğer taraftan alçı, montaj, dış cephe imalatları ve alüminyum işleri yapılıyor. Şehrimize yakışacak, belediyemizde hizmet kalitesini ön plana çıkaracak, çalışanlarımızın vatandaşlarımıza ortamlarda hizmet verecekleri hizmet binası Kaliteli.Vatandaşlarımıza güzel bir yerde kaliteli hizmet sunacağız. Fonksiyonel yapısı, kolay ve kullanışlı servis alanları, güvenli ve normal ortamları ile Yeşilyurt’a yakışan güzel ve konforlu bir binaya sahip olmak dileğiyle.Hizmetimizin tüm inşaatını yakından takip ediyoruz.Bugün üyelerimizle bir inceleme ziyareti gerçekleştirdik. Yeşilyurt’u işlettiğimiz kişilerle bina ve diğer alanlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk, fikir alışverişinde bulunduk ve değerli görüşlerini aldık” dedi.

Çınar, Yeşilurt Belediye Binası ve Millet Parkı’nın toplam 40 dönümlük bir alan üzerinde yer almasının bölgenin gelişimi için önemli olduğunu kaydederek, “Binanın yan taraflarında yapılan milli parkımız kurulurken. sorunsuz geçti ve projedeki bazı binaların kaba inşaatı tamamlandı.Umarız Yeni Belediye Binası ve Halk Parkı’nı aynı anda hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı ve buradaki yaşam alanımızı Yeşilyurt’a getirmeyi umuyoruz. toplam 40 dönümlük bir alanda işletilecek olan bu yer Millet kafeleri, düğün salonu ve sosyal alanları spor, yeşil alanlar, otoparklar ve dinlenme alanları ile ilimizin en ünlü mekanları arasında yer alacaktır. dinlenip belediye hizmetlerine erişin. Yeşilyurt’un hem bugününe hem de geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. 2019 yılında bugüne kadar söz verdiğimiz 45 projeye ek olarak üyelerimizden de destek alarak 40’a yakın projeyi hayata geçirdik. Bu yatırımlar ilçemizin çehresini değiştirdi ve yaşam standardı yükseldi.Belediyemizde birlik ve beraberlik var dayanışma var.Çalışmalarımıza güç katan derneğimizin tüm üyelerine teşekkür ederiz. kuyu bugünkü ziyaretleri sırasında. Hep birlikte Yeşilyurt’a daha kaliteli hizmetler sunacağız. Umarım Yesliort daha da güzelleşir.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir