"Enter"a basıp içeriğe geçin

Orduda fındık ve telefon kablosu hırsızları yakalandı

Ordu’da fındık ve telefon kablolarını çalan zanlılar jandarma ekiplerinin başlattığı çalışma sonucunda tutuklandı. Gözaltına alınan 1 şüpheli, adli kontrollerin ardından serbest bırakıldı.

Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanı Altınordu İlçesi Kayabaşı semtinde fındık hırsızlığı olayı meydana geldi. Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Ekipleri ve Asayiş Ekipleri tarafından yürütülen soruşturmada, Altenordo ilçesine bağlı Kayabaşı ilçesinde soygun sırasında kullandıkları araçla 5 zanlı suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınanlar ve araçlarında yapılan aramada 8 gram esrar ve 1.165 gram telefon kablosu ele geçirildi. Farklı bir tarihte meydana gelen faili meçhul fındık hırsızlığı olayında şahısların zanlılarla işbirliği yaptığı belirlendi. Soruşturma kapsamında 2 zanlı daha tutuklandı. Minibüsten 287 kilo fındık çalındı. Somun ve bakır telefon kabloları sahiplerine teslim edildi.

Gözaltına alınanlar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bir kişi tutuklandı, 6 kişi adli kontrollerin ardından serbest bırakıldı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir