"Enter"a basıp içeriğe geçin

Zonguldak Tenis Deniz Sporları Kulübü Samsun’da şampiyon oldu

Zonguldak Tenis Kulübü kadın deniz sporları takımı, Türkiye’nin organize ettiği 2022 Türkiye Tenis Ligi’nin ilk ayağı olan Marmara, İç Anadolu, Karadeniz, Akdeniz, Ege, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da düzenlenen bölge turnuvasında Karadeniz bölge şampiyonu oldu. Tenis Federasyonu.

Samsun’da 3 Ekim’de başlayan turnuvaya katılan Özlem Yıldız, Sudnaz Topuz ve Sude Doğan’dan oluşan Zonguldak Tenis Deniz kadın spor takımı, başantrenörleri Mehmet Salih Yıldız ve Bartın gözetiminde yoğun bir antrenmanla hazırlandı. Ali. Tekler ve ikinci kategoride düzenlenen turnuvanın finalinde Güler Tenis Akademisi’ni domine ederek şampiyonluk kupasını Zonguldak’a getirdi. Tekler kategorisinde Özlem Yıldız ve Sudenaz Topuz’dan oluşan Zonguldak Tenis Deniz Sporları Kulübü takımı, 2022 Türkiye Tenis Ligi şampiyonu Karadeniz bölgesi Bartın Ali Güler Tenis Akademisi ekibini 1-1’lik beraberlikle belirleyecek. Derin Güler – Tuba Karagöz’ün 6/3 ve 2-0’lık 6/1’lik yenilgisi, 2022 Türkiye Karadeniz Bölge Tenis Ligi’ni Zonguldak’a getirdi.

Zonguldak Deniz Tenisi Kulübü Başkanı Çetin Özge, oyuncuları ve antrenörleri tebrik etti. Zonguldak Tenis Deniz Sporları Kulübü Başkanı Çetin Özge; 1951 yılında kurulan ve başarıya ulaşan Zonguldak Tenis Deniz Sporları Kulübü’nün başarılarına bir yenisini ekleyerek, özveri ve ciddiyetle çalıştıklarını bir kez daha Karadeniz Bölge Şampiyonası ile gurur duyduklarını söyledi. 71 yıl Zonguldak’ı temsil etti. Alt yapıya büyük önem verdiklerini belirten Başkan Özge, 8-18 yaş arası oyuncuların antrenörleri nezaretinde yoğun antrenmanları ile yetişkin kategorisindeki oyuncularla önümüzdeki yıllarda da büyük başarılara imza atmaya devam edeceklerini ifade etti. Zinguldak Kulübü Deniz Tenisi Şampiyonu Türkiye Karadeniz Bölgesi kadın takımı 2022 tenis turnuvasında antrenörlerini tebrik etti.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir