"Enter"a basıp içeriğe geçin

Sarhoş bir sürücü yanlışlıkla sollar, bu bir savaş alanı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde alkollü bir sürücünün kullandığı araç hatalı sollama yapınca karşı şeritten gelen kamyon ve hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralanırken, alkollü sürücü olay yerinden kaçtı.

Kaza, Kocaeli’nin Gebze İlçesi Eskihisar İlçesi’ndeki Eskihisar Vapur Güzergahı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, alkollü olduğu öğrenilen Hakan Z. yönetimindeki CAE 237 plakalı 34 plakalı otomobil, yolda hatalı geçiş yaptığında Ahmed J. , önce ters yönden geldi. Ahmed B. yönetimindeki 16 AC 0092 plakalı Peugeot hafif ticari araç ile önden çarpışması sırasında, Ahmed B. yönetimindeki 34 NS 9355 plakalı bir kamyonla çarpıştı. karıştırmak Çarpışma sonucu araçta bulunan her ikisi de bulunan Sıla B, hafif ticari aracın sürücüsü Ahmed J. arabasında mahsur kaldı. Kazanın ardından sürücü olay yerinden kaçarak yaralıyı otomobilinde bıraktı. Kazaya tanık olanlar durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis adrese sevk edildi. Kısa sürede adrese gelen itfaiye ekipleri, Ahmet Y.’yi kurtarmak için çalışma başlattı. asıldığı yerden. Ahmet c. , ekiplerin çalışmasının ardından otomobilden çıkarıldı. Diğer iki yaralı, Sıla B. ve karıştırın b. Kaza yerine yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından yolda trafik durma noktasına gelirken, araçların yoldan çekilmesiyle trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı. Kaza yerine dönen polis, otomobil sürücüsünü gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

‘Çok ciddi bir kaza oldu’

Bahçesinde çay içerken gürültüyü duyduğunu ve kaza yapanlara hemen yardıma koştuğunu söyleyen Serkan Kakar, “Hafif ticari araç Eski Hisar’a gidiyordu. Beyaz araba Gebze yönüne giderken, karşıya geçiyordu.Makas fırlatırken dengesini kaybetti.Hafif ticari araca çarpıp tırın arkasına çarptı.Çok ciddi bir kaza meydana geldi.Hafif ticari aracın sürücüsü ile araçtaki kadın yaralandı. Aracın şoförü olay yerinden kaçtı ama teslim oldu.Biz burada bahçemizde çay içiyorduk.Gürülttü yaptık ve kazaya hemen müdahale ettik.Hemen polisi ve ambulansı aradık.Çabuk geldiler yardıma.”

“Buraya acil bir çözüm bulunması gerekiyor”

Bu yolda sürekli kazalar oluyor, Khairullah Ayıldız, “En sağ şeritte bir kamyon vardı. Aşağıdan gelen arabaya yetişti ve kaçamadı. Karşıdan gelen bir araca çarptı. Ya bir kamyona ya da bir araca çarpıyor. Karşıdan gelen araç. Burada çok kaza oluyor.” Burada çift çıkış var, bir iniş var. Burada yol hemen tek şeride düşüyor. Köşeleri dönen adam, arabanın yukarıdan ne zaman geldiğine karar veremiyor. Ya bariyere çarpıyor. ya da karşıdan gelen araca yukarıdan çarpar. Başka çaresi yok. Bu yer çok dar. Burada kaza yok. Burada acilen bir çözüm gerekiyor. Burada yaşıyoruz ve trafik her gün böyle.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir