"Enter"a basıp içeriğe geçin

Zeytinlikler için komando koruması

Balıkesir Valiliği’nin zeytin hırsızlığı olaylarına karşı alınması gereken tedbirlere ilişkin yayınladığı genelge doğrultusunda Edremit bölgesindeki zeytinliklerde güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı.

Balıkesir ilinin yayınladığı genel ve genel talimatlar doğrultusunda, hasat mevsiminde zeytinliklerde meydana gelen hırsızlıkların önüne geçmek için zeytinliklerde kapsamlı denetim ve kontroller yapılıyor. في هذا السياق ، في أحياء ديريلي وتشامجي وبوستانجي وتشيكريكجي ويايلاونو الواقعة في منطقة مسؤولية قيادة الدرك وفرق الأمن العام للدرك وفرق كوماندوز الأمن العام للدرك وفرق الدراجات النارية وفرق المرور ومركبة PTS المتنقلة و JASAT ، يتم تسيير دوريات وقائية لإنفاذ القانون في بساتين الزيتون على مدار الساعة طوال Hafta gunleri.

Birçok ailenin temel geçim kaynağı olan ve özellikle bölgemizdeki büyük bir üretici kitlesini ilgilendiren zeytin yetiştiriciliğinde yaşanan bu önemli sorunun, zeytinin zarar görmemesi için en üst düzeyde alınan güvenlik önlemleri ile önüne geçilmesi amaçlanmaktadır. Zeytin üreticilerinin sezon hasadı sırasında en büyük sorunlarından biri olan hırsızlık. Kolluk kuvvetleri tarafından yapılan denetimlerde drone’larla da hava desteği sağlanıyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir