"Enter"a basıp içeriğe geçin

Marmaris’teki sığınak çocuklarla doldu

4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü’nde Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Koruma Merkezi gün boyunca öğrencileri ağırladı. Bir grup öğrenci engelli hayvanlar için yaptıkları yürüteçleri Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a teslim etti.

4 Ekim Dünya Hayvanlar Günü’nde Marmaris Belediyesi geçici hayvan bakımevine yoğun öğrenci ziyaretleri yapıldı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da çocuklarla yetimhaneyi ziyaret etti. Gündüzleri barınağa gelen öğrencilerden bir kısmı öğretmenleri eşliğinde yemek artıklarından hazırladıkları yiyecekleri getirirken, bir grup öğrenci de ürettikleri engelli yürüteçleri Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a teslim etti. Barınak çalışanları, çocukları barınağın bazı bölümleriyle tanıştırdı. Çocuklara en çok ilgi gösteren kedi ve köpekleri gösterin.

Çocukların sokak hayvanlarına karşı duyarlılığının onları çok mutlu ettiğini söyleyen Oktay, “Hayvan sevgisini erken yaşta aşılamak çok önemli. Barınakta çocukların hayvanlara yetişkinlerden daha duyarlı olduğunu görüyoruz. bugün bize verdikleri engelli hayvan yürüteçleri. Şu an için barınağımızda ona ihtiyacı olan bir arkadaşımız yok. İnşallah böyle bir şey olmaz.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir