"Enter"a basıp içeriğe geçin

Denizli’de Amatör Spor Haftası coşkuyla başladı

Her sezon öncesi düzenlenen Amatör Spor Haftası kutlamaları, amatör sporlara ilgiyi artırmak ve dikkat çekmek için Denizli’de başladı.

Denizli’de Gençlik ve Spor Bölge Müdürlüğü koordinasyonunda 3 ve 9 Ekim tarihlerinde kutlanacak haftada spor müsabakaları yapılacak. 3 Ekim Pazartesi günü saat 17:30’da sporcular ve protokol, valilik önünden 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na yürüyüşe katıldı. Programa Denizli Vali Yardımcısı Hamid Çank, Başkent Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezivendi İlçesi Valisi Adam Oslo, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Orki, Merkezivendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ASKF Başkanı Denzli Aisha Sarıkaya ve amatör sporseverler eşlik etti. Gençlik ve Spor. Haftanın önemi ve spor gruplarının performansı hakkında konuşma yapıldı.

“Amatör ruhu kaybetmeyin”

Bölge Müdürü Ömer Elman yaptığı konuşmada, sporda başarının amatör bir ruh ve profesyonel bir anlayışla mümkün olduğuna inandığını söyledi. Gençlere fedakarlık ve emek olmadan başarının kendiliğinden olmayacağını ifade eden Elman, sporculara “amatör ruhunu asla kaybetmeyin” mesajını verdi. Denizli’de spor stadyumları ve modern spor tesislerine vurgu yapan Elman, amatör spor kulüpleri ve federasyonlara, özellikle sporu destekleyen kurumlara; Spor kültürüne sahip bir nesil yetiştirmek için gösterdikleri çabalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Hafta boyunca amatör sporlara dikkat çekilecek.

Etkinlikler kapsamında hafta boyunca turnuvalar ve spor gösterilerinin yanı sıra atış ve dart gibi spor dallarında etkinlikler yapılacak. PAÜ SKS Basketbol Sahası’nda basketbol, ​​Hasan Güngör Spor Salonu’nda hentbol, ​​Büyükşehir Belediyesi’ndeki geleneksel Türk Albayrak Spor Kompleksi’nde şut, Recep Yazıcıoğlu Atıcılık Sahası’nda şut ve KYK Spor Salonu’nda masa tenisi turnuvaları, amatörlerde sporseverlerle buluşacak. Spor Haftası.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir